Препоръка за Caterpillar и Български Проект

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Препоръка за Caterpillar и Български Проект

Мнение от GVB »

Toва е тема за всички, които ползва тези две приложения.

Днес с Милен бяхме на кафе, защтото нещо му се омаза телефона и решихме да тестваме от какво е. Оказа се, че при инсталация на Български Проект и след това Caterpillar той имаше някакви проблеми с телефона. При опита да набере номер го изхвърляше от менюто и подобни неща. След доста инталации, деинсталации подакарахме телефона и решихме да тестваме ако инсталираме Caterpillar и след това Български Проект какво ще стане. Качихме Caterpillar рестарт всичко беше наред, след това качихме и Български Проект телефона заспа.

Ако някой има подобен проблем това е решението.

п.с. Относно предната тема на Атанас. Апелирам към всички не ползвайте пиратски софтуер, все пак хора са се трудили за създаването му.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
atanas

Re: Препоръка за Caterpillar и Български Проект

Мнение от atanas »

Благодаря, ще търсим източника на проблема и ако го открием ще го оправим за следващия рилийз.
ezeroto

Мнение от ezeroto »

Здравейте ;) и аз се омазах по тоя ред,спря да работи тъчскрйна като влезнеш в приложение, сега ресторнах и няма да качвам катерпилара засега ;)
jokku

Мнение от jokku »

Аз имах същия проблем. Вчера телефона стигна до положение, в което почти всичко започна да се крашва и се наложи рестор. Сега съм само с БГ Проекта.
Scarlett

Мнение от Scarlett »

Здравейте.
Ще съм много благодарен ако обновите линка с файла за разархивиране, тъй като по настоящем не е достъпен.
При опит да го изтегля ми изписва: "Error File not found".
Scarlett
Публикувай отговор