Здравейте, въпросът ми е следния: Бг. книги, формат "тхт", излизат с въпросителни, точки, тирета... всичко друго, но не и български букви. Успях да постигна някакъв резултат като ги обръщам в html, но файла става много тежък и текст ридера цикли здраво. Нямам време да късам html файловете на парчета от по 15 стр.
Кажете ми , моля ви, по какъв начин да си реша проблема! Възможна ли е само частична кирилизация, колкото за книгите, без разните клавиатури бг. менюта и тнт...?
Благодаря!
ПП. Пробвах да кача кирилизиран шрифт, но когато се опитвам да обърна текста ми излиза това: Unable to create font...
Проблем с книгите в TXT формат
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Re: Относно книгите
А със смяна на encoding пробва ли? 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

Re: Проблем с книгите в TXT формат
Да, изредих ги всичките cyr encoding и пак нищо.
Пробвай с RuBooks
txt файлът го прави като unicode и няма да имаш грижи. Пък е вземи да напишеш с какво го отваряш, деба. Да не мислиш, че всички тук сме ти виждали телефона?
Ето как стана: от WORD >>Textencoded >> Cyrillic Windows >> iPhone >> Textreader >> encoded >> Cyrillic Windows. 

-
- Обратна връзка:
ziumbiul можеш ли да ми обясниш как го направи?ziumbiul написа:Ето как стана: от WORD >>Textencoded >> Cyrillic Windows >> iPhone >> Textreader >> encoded >> Cyrillic Windows.
Аз имам около 8500 документа.
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB