Смяна на счупено стъкло iPod Touch 4g
Смяна на счупено стъкло iPod Touch 4g
Купих си от Ebay това: White Glass Digitizer lens Touch Screen Replacement for iPod Touch 4G,дойде си стъклото без проблем чааааак от Китай,но когато изваждах старото стъкло за да го подменя се оказа че самия дисплей си е залепен за стъклотоооо.Та е**х му майката и на дисплея.Имам въпрос:На самото стъкло ли си е тъч скрийна или ? и дали тъча ще работи при липсата на дисплей , защото в момента се опитвам на изуст да го отключа айпода,но не се получава.Виждам че на самото стъкло отзад има някаква лентичка и ми се струва че и на дисплея има такава лентичка и прави някакъв контакт помежду им и тогава чак започва да бачкоти и тъча. Та ако някой е по запознат моля да ми обясни как стоят нещата и в крайна сметка само дисплей ли да си купя или направо готово стъкло с дисплей на него.ИИИИииии как се закрепя стъклото и дисплея обратно на айпода,защото като го отварях(гледайки клипчета как става) забелязах че всичко е лепено... лепилце тук там .......
Re: Смяна на счупено стъкло iPod Touch 4g
това че си прецакал дисплея не болка за умиране,на ipod 4 стъклото,дигитайзера и дисплея вървят заедно,така че си поръчвай един комплект или го занеси на сервиз
а някакви идеи за бутоните за намаляне и увеличаване на звука ? Не работят,открих проблема...в лентовия кабел(съвсем леко е цепнат,но явтно това е проблема) такова дребно кабелче ме съмнява да намеря , но освен от друг айпод за сега не се сещам за друг вариант
Намерих си в ebay такова кабелче , но да попитам за сервиз на Apple в българия ? И дали сте доволниBukmop19 написа:а някакви идеи за бутоните за намаляне и увеличаване на звука ? Не работят,открих проблема...в лентовия кабел(съвсем леко е цепнат,но явтно това е проблема) такова дребно кабелче ме съмнява да намеря , но освен от друг айпод за сега не се сещам за друг вариант
- The Shaman
- supporter
Трудно някой ще се наеме да си играе с iPod-а ти, но може пък и да има ентусиасти 

Мога и сам да го направя , но .... ме е страх да не оправя 1 и да разваля друго
както и стана със стъклото и дисплея , а и за кабела за копчетата за звука и on/off тряаа мъничък поялник ,а аз нямам ;[