Ipod 4G мобилен апарат?

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Sned966

Ipod 4G мобилен апарат?

Мнение от Sned966 »

Здравейте! Интересно ми е струва ли си да си купя Genuine Qpeel Convertor за да направя Ipod-а ми Iphone ?
CR_9

Re: Ipod 4G мобилен апарат?

Мнение от CR_9 »

И аз това се чудех,но се появиха много други въпроси-като например дали ще работи със всеки оператор и как ще се появи иконката за повиквания и контакти.А също така и със ъпдейти и активиране.Ако може някои по-разбиращ да обясни.
Ipod Touch 4g 8GB
Аватар
b00k

Мнение от b00k »

http://s.dealextreme.com/search/apple+peel

Тука се продават такива peel-ове. Сайтът е просто посредник, тоест хората могат да пишат достоверни ревюта без да бъдат цензурирани. Прочети разни, като цяло има много минуси.
sned

Мнение от sned »

Какви са минусите попринцип, защото искам да има нет от оператора ?
kasadawa

Мнение от kasadawa »

По добре си купи iphone като толкова искаш да говориш!
Ipod Touch 4G 8GB Jalbreak-greenpois0n FW-5.0.1
CR_9

Мнение от CR_9 »

Ако може някой да обясни..
Ipod Touch 4g 8GB
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Би трябвало да стане,след като си закупиш този уред.Но след като сложиш айфонски софтуер мисля че ще се скапе работата.Ако имаш Айпод - продай го и си купи едно айфонче.Ако си напът да купиш айпод и да го коструйраш като айфон - недей.Най-сигурно е да си купи айфон.Това може да стане,но според мен ще има много бъгове.Както си решиш.Но би трябвало да стане :)
Аватар
Iliq22

Мнение от Iliq22 »

Искрено те съветвам, ако имаш нужда от iPhone - купи си го. Ако имаш нужда от iPod - пази си го такъв, какъвто е. Колкото и да са еднакви, толкова са и различни. Отговарят на различни нужди. Аз имам и двете и ги ползвам за коренно различни неща - и двете си имат предимства.
Никога не бих си продал iPod-ът, за да си купя iPhone... И обратното.
Не си прави експерименти с разни китайски измишльотини... Не си струва! Едното никога не може да замени другото, факт. Не си прецаквай машинката. iPod и iPhone са уникални, но когато се опиташ да смесиш двете в едно... Става мазало.
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Да,много е прав колегата отгоре.От каквото имаш нужда купувай го не си давай излишно парите.Според мен ще стане,но дори и да стане може да има дефекти.А така или иначе даваш 100-на лева и си на голяма загуба.
Аватар
Simchoo3

Мнение от Simchoo3 »

Някой пробвал ли е това работи ли, има ли дефекти? ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/ ?:-/
iPod touch 5G IOS 6.1.0
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Колегата, iliq22 написа дсотатъчно. Ако искаш iPhone взимаш телефон. Какви са тез неща, от които няма смисъл само да си омажеш устройството. Това е моето мнение не искам да се карам с никой! :)
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Аватар
Simchoo3

Мнение от Simchoo3 »

Мерси! :)
iPod touch 5G IOS 6.1.0
Публикувай отговор