Error 19
Error 19
Днес, докато се мъчех да си ъпдейтна ipod touch с 4 версия на операционната система така приятно вървеше всико докато не се появи един error 19, айпода умря и си остана да си свети само с гризнатата ябълка. Помогнете ми да го оправя или ако можете ме носочете към място, където могат да го оправят.
Машинката е 2g s 16 GB, os му беше 3.1.3 оригинелен софуер.
За да не пиша ново мнение, сега пшък се появи error 9, не знам какъв е тоя ерор, обаче ще открия Стив Джобс и ще му разкатая фамилията.
Машинката е 2g s 16 GB, os му беше 3.1.3 оригинелен софуер.
За да не пиша ново мнение, сега пшък се появи error 9, не знам какъв е тоя ерор, обаче ще открия Стив Джобс и ще му разкатая фамилията.
Re: Error 19
Версията на iTunes 9.2 ли ти е?
Мдам, ъпдейтната снощи вечерта.lian написа:Версията на iTunes 9.2 ли ти е?
Вкарай го тогава в DFU режим и натисни Restore,ако имаш FW 4.0 може Shift+Restore и избираш FW 4.0.
Ok, a само да запитам по този начин си заминават всичките апликейшъни, не е проблем, просто понеже до сега не ми се е налагало, да знам.lian написа:Вкарай го тогава в DFU режим и натисни Restore,ако имаш FW 4.0 може Shift+Restore и избираш FW 4.0.
Всичко се изтрива след Restore> Set As New
Такааа изпълних всичко както си му е реда, ноо сега ми дава error 9. Не знам, имам си свален FW 4.0, но и с него не става. Все тази грешка 9.
Сигурен ли си че си изтеглил за 4.0 за твоя iPod ? Влезни в iTunes и цъкни само Restore.
Пробвах и тоява от последния ти пост, но пак се появява ерор 9. Пробвах да го върна и на 3.1.3, но не става. Не знам какво да правя. Тъпото е, че първия път всичко се прецака докато ми Верифайтваше музиката и филмите, почти накрая и се прецага, оттогава насам, все така ерор 9, та ерор 9.
Това с error 9 e много кофти. Днес четох apple-ските форуми и работата отива към подмяна на устройството. 
От къде е купуван iPod-а и в гаранция ли е?

От къде е купуван iPod-а и в гаранция ли е?
От Англия е купуван и не е в гаранция. Изтече преди няколко месеца. Д**ба глупаците са тея от Apple, да направят толкова скъпо нещо и то да е бъкано с грешки.
А няма ли начин да се върна към по-стара версия??
А няма ли начин да се върна към по-стара версия??
Ами от това, което четох май няма как. Имаше няколко пъти писано по проблема и никой не е успял да намери решение. На някои бяха подменили устройствата независимо, че не са в гаранция. Пиши майл на Apple.
На съпорт центъра ли да им пиша или как?
Ами да те на сайта имаха форма за проблеми ако не се лъжа.
Ako не ти е проблем, моля те ще ми метнеш ли един линк?
Първо виж тук телефона в България и се обади на него.
http://www.apple.com/support/contact/ph ... tacts.html
мерси много, утре ще им се обадя. Дано да се ми помогнат понеже съм доста недоволен от така стеклите се обстоятелства. А ако вое измислите нешо казвайте, готов съм на всичко, за да си оправя играчката.intruder написа:Първо виж тук телефона в България и се обади на него.