Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
На стъпка 2(от първия метод, първото мнение в тази тема), където трябва да се направи пачнатия IPSW файл не се получава ... след 10-тина секунди изчезва command prompt-a и нов файл няма. Идеи?
MuscleNerd каза, че не е сигурен дали ще успеят и ако почнат да се бавят много ще изкарат teethered версия и ще продължат с опитите, така че изобщо не е сигурно.
Последно промяна от bronc на 07 Фев 2009, 13:03, променено общо 1 път.
Направих Jailbreak на айпода,но като инсталирам някой игри ми изписва "not installed because it could not be verrifed".Например на играта "Ferrari" ми го изписа,асвалт пък ми казва че вече го няма в магазина. Има ли начин да ги играя на айпода
на мен за сега всичко си ми върви ама много кофти така секи път да се минава по ония стъпки кат ти се рестартне айпода неможе ли да се измисли нещо yoveto пише в описанието че трябва да се повторят стъпка от 5 до 7 правя го но пак си остава така след всяко рестартване и трябва да съм до компа ама се пак съм благодарен и на това
ve55ko написа:На стъпка 2(от първия метод, първото мнение в тази тема), където трябва да се направи пачнатия IPSW файл не се получава ... след 10-тина секунди изчезва command prompt-a и нов файл няма. Идеи?
Hashing IPSW...
Matching IPSW in FirmwareBundles/... (31efd1ed...)
checking: FirmwareBundles/\iPod2,1_2.2.1_5H11a.bundle\Info.plist
error: Could not load IPSW
Офф, най-сетне! След 2 дена мъчене го разбих!
Така и не намерих решение на проблема с правенето на пачнат firmware от 1-ва стъпка. По 10 различни начина пробвах и не ще и не ще! Накрая ползвах готовия patchedFW.ipsw, който yovet0 качи за ползване на готово.
Здравейте,
на мен постоянно ми дава "The ipod could not be restored. An unknown error occurred (14)", това е като поставя да ресторва jailbrokenFW.ipsw. Имате ли идея защо?
добре де и при мене се получи малка инфекция
след последната стъпка go and exit,ипода си ми остана черен екран и няма пусканката
как да го оправя,свалих оригиналния фирмуер но след като компа не го разпознава какво да направя.като пробвам да го пусна в дфу режим ми изписва само че виндоуса не може да разпознае усб устройството.
дайте съвт.какво точно да направя
скайпа ми е:vlado_pp1
ostawqm go wkliuchen
БЛАГОДАРЯ
vladoboy написа:добре де и при мене се получи малка инфекция
след последната стъпка go and exit,ипода си ми остана черен екран и няма пусканката
как да го оправя,свалих оригиналния фирмуер но след като компа не го разпознава какво да направя.като пробвам да го пусна в дфу режим ми изписва само че виндоуса не може да разпознае усб устройството.
дайте съвт.какво точно да направя
скайпа ми е:vlado_pp1
ostawqm go wkliuchen
БЛАГОДАРЯ
значи трябва да влезеш в ДФУ режим ама трябва да ти е включен АЙ туунса и като идеш на ДФУ самата програма ти казва че трябва да го преинсталираш и тогава натисни shift и бутона recovery от айтуунса и трябва да избереш файла на оригиналния софтуер и така
не се притеснявай че не ти го разпознава просто включи айтуунс
Май човека над моя пост е имал подобен проблем ...
Общо взето мъчих малко от първият туториал после от 3-тия и накрая нз кво стана ама като вкарам USB-то и iTunes не отчита, че има ръгнат iPod ... any help ?
Още по интересното е, че не се появява светкавичката върху батерията в горният десен ъдъл която принципно значи, че се зарежда ... what did I do ?!
оправих го.специални благодарности на yoveto.благодаря ти брато много ми помогна.
значи най кофти е влизането е дфу,но му хжанах цаката.както ме научи yoveto всичко става за 22 секунди с точност и то хирургическа,по часовник.първо power бутона за 5 сек. след това натискаш и home butona за още 10 сек. заедно с powera и на 15 сек. пускаш повера и държиш само home,do 22 sek.през цялата операция забелязах че трябва да се чуят две писукания от компа за връзка с ипода.вече си качих и skype.
я кажете коя програма е заместител на flash player.за да мога да отварям примерно клиповете от vbox.
Я ми разяснете малко, след джейл (не съм го правил още), след спиране на айпода, отпада дейла, така ли? за тази цел тр да се повтарят някои стъпки, доколкото разбрах от 5 до 7. Това става само при свързаност с компа? Щото се чудя дали да джейлвам при това положение сега, малко е неудобно след всяко спиране на под-а да тр го вързвам към компа, щото не съм постоянно с лаптопа под ръка. Или да си чакам официалния джейл, който не се знае кога ще излезе.