Колко време ви държи батерията при постоянно използване?

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Аватар
sten_s

Re: Колко време ви държи батерията при постоянно използване?

Мнение от sten_s »

:)
Man becomes what he thinks about
Аватар
puredevotion

Мнение от puredevotion »

Ем аз не мисля така ама щом казваш :)
IPod Touch 2G 16 GB | Jailbroken with Firmware OS 3.1.2
S73L1

Мнение от S73L1 »

В Китай ги сглобяват, защото е по-евтина работната ръка.. не се лъжете че ги правят в Щатите :)
az_sumlud

Мнение от az_sumlud »

puredevotion написа:ами да ви кажа моя държи горе долу 3 - 4 дена като имате предвид , че постоянно го тормозя музика,интернет,игри и програми ... [:)
Няма начин да издържа по толкова много време,особено ако ползваш wi fi и игри,нещо бъркаш с презентацията,всеки би ти завидял за тази издръжливост на батерията,но честито,имаш крава пиеш мляко,нямаш крава,пиеш уиски.
Ipod Touch 4G 8G iOS 5.1
buktop

Мнение от buktop »

Най-ясно, на кой колко му държи, ще стане като си пуснем всички по един тест. От Apple казват, че издържа до 6 часа видео. Моя iPod го пробвах и издържа 3 часа и половина, но имайки предвид, че му се е взел акъла от работа и батерията беше замръзнала, съм доволен :)
iPod Touch 1st Generation 8GB
gamer4eto

Мнение от gamer4eto »

Аз първите дни като го разцуках чоек (Tap Tap Revange мисля че всички я знаят) и чоек за има няма 1 ден сиг съм гирал около 2 часа и сал слушал около час музика и батерията пада .. :D
iPod Touch 2G 8GB 4.0 Jailbroken
iPod Touch 4G 32GB 5.0 NOT Jailbroken
Toshacio

Мнение от Toshacio »

Здравейте първо да се извиня че дигам толкова стара тема но имам въпрос имам iPod touch 3g който е съвсем нов на няколко дни първият заряд беше 5 часа вторият също горе долу толкова и сега батерията държи ден и половина макс при горе долу нормално използване та искам да ви попитам дали това е нормално ? мерси предварително
Аватар
velkowww
Обратна връзка:

Мнение от velkowww »

gamer4eto написа:Аз първите дни като го разцуках чоек (Tap Tap Revange мисля че всички я знаят) и чоек за има няма 1 ден сиг съм гирал около 2 часа и сал слушал около час музика и батерията пада .. :D
Ц ц ц ц ц...май френд май по български си отсъствал повече от нужното! :))

Иначе по темата от пълен заряд,моят държи около 4 часа при използване на WI-FI и разцъкване на програми.Вчера в бачкането слушах около 7 часа музика батерията беше паднала с около 10%.
IPod 2G Version FW 4.1-16GbHDD
Model: MB531BT
reloopz

Мнение от reloopz »

Аз съм с Ipod 4G и след пълен цикъл на зареждане издържа с WiFi около 4 часа единия ден и около 2 часа на другия. WiFi имам предвид постоянно теглене на приложения и после изпробването им.
Публикувай отговор