redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Публикувай отговор
xmikomix

Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мнение от xmikomix »

Хора предварително се извинявам ако вече някой е имал този проблем, но просто не го видях никъде, може би защото е 3:50 сутринта незнам, но до сега се опитвах да си jailbreak-на iTouch-а .. мисля че стана но като си го настроих в iTunes и уж тръгна да го рестартира повече не се включи. И реших да го оставя за сега и опитах да му дам Restore докато е в DFU режим, но като го натисна ми казва "Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try again." Сигорен съм че ми е последната версия. Просто неиска да го ресторва. Надявам се някой да ме светне как да го ресторна и повече да не го пипам.. поне за сега. ?:-/ :( :((

Благодаря предварително.

EDIT Оф оправих го, тръгна всичко, имам си и Cydia, но не намира "Patch mobileinstallation 2.2.1" като го търся. Някакви идеи?

EDIT* Ок и това си го оправих, съжелявам за тъпите вапроси. :)
brumbrum

Мнение от brumbrum »

Здравейте имам лек проблем с процеса.След стъпка 4 дава си ми че не го разпознава, но не мога да направя нищо с айпода вече. В смисъл изключен е и като опитам да направя стъка 5 не става няма бял екран няма нищо. Как да го оправя?
Имам предвид че дори не мога да го пусна... ?:-/ :(

tova mi dava kato probvam da dam upload DFU file

Изображение

Оправих се.. след яко четене на форуми и ползване на новия официален туул на redsn0w.
rbkst94

Мнение от rbkst94 »

стигам до Step 3 когато екрана ми трябва да стане бял. но не става „защо?
Аватар
ediakov
Обратна връзка:

Мнение от ediakov »

Тук трябва да вкарате iPod-a в DFU режим.Това става като задържите HOME и POWER бутоните за 10 секунди, след това пускате POWER бутона, и продължавате да държите HOME бутона за още 7-8 секунд.За да сте сигурни, сте в DFU режим, екрана на iPod-a трябва да е черен, без логото на iTunes и кабела.Понякога може да не успеете от първият път, така че имайте търпение.
Аватар
puredevotion

Мнение от puredevotion »

сега последно има ли JailBrake за IPod Touch 2G ?
IPod Touch 2G 16 GB | Jailbroken with Firmware OS 3.1.2
bronc

Мнение от bronc »

Да
Аватар
puredevotion

Мнение от puredevotion »

е да , но този на redsn0w ли е ?
IPod Touch 2G 16 GB | Jailbroken with Firmware OS 3.1.2
Публикувай отговор