iPod + Audi Q7
iPod + Audi Q7
Здравейте, маняци !
Имам въпросче, на което знам че може би някой ще ми отговори.
В книжката на Ауди Q7 пише, че автомобила е съвместим с Apple iPod, ok поръчах си специален кабел който, когато свържа с iPod плейва единствено музика.
Идеята ми е да си купя 80gb iPod на когото да кача клипове, филми, които да гледам на дисплея на автомобила, както и на облегалките, посредством кабела.
Когато свържа iPod-a с кабела на екрана му излиза логото на Ауди, но филмчето което съм качил на айпода не може да се плейне на екрана на автомобила(формат mp4, тръгва си на айпода)
Пробвах с Iphon ми, също не става, някакви идеи ?
Имам въпросче, на което знам че може би някой ще ми отговори.
В книжката на Ауди Q7 пише, че автомобила е съвместим с Apple iPod, ok поръчах си специален кабел който, когато свържа с iPod плейва единствено музика.
Идеята ми е да си купя 80gb iPod на когото да кача клипове, филми, които да гледам на дисплея на автомобила, както и на облегалките, посредством кабела.
Когато свържа iPod-a с кабела на екрана му излиза логото на Ауди, но филмчето което съм качил на айпода не може да се плейне на екрана на автомобила(формат mp4, тръгва си на айпода)
Пробвах с Iphon ми, също не става, някакви идеи ?
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: iPod + Audi Q7
А сигурен ли си че въобще се поддържа възпроизвеждане на видеото, може системата да разполага само с възможност за пускан ена музика, което е най-вероятната причина според мен... тоест през кабела изкарва само аудио сигнал, но не и видео.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Не мисля, че ще стане
До сега не съм видял на някоя кола да стане този номер... Аз карам BMW 320d и при мен не става нито с Iphone, нито с Ipod Touch, нито с Ipod- стария: 5G... Пробвал съм и в Mercedes, и в BMW 5та серия,7ма серия и Х3

Последно промяна от vesko06 на 19 Апр 2008, 10:34, променено общо 1 път.
Не знам за момента автомобил да поддържа фабрично видео от iPod.
При мен с BMW 525 и оригинален кабел се получава същото, на iPod си стои логото на BMW и всички песни излизат на екрана, но не и видеото. То си го пише и в manual-a де
Мисля че бях чел за някакъв модул за Порше, Ауди и други модели, който добавя видео функция, но не съм сигурен...
Ако намеря нещо ще информирам. Би било супер ако има начин да се гледа особенно на задните седалки...щерката би се зарадвала
При мен с BMW 525 и оригинален кабел се получава същото, на iPod си стои логото на BMW и всички песни излизат на екрана, но не и видеото. То си го пише и в manual-a де
Мисля че бях чел за някакъв модул за Порше, Ауди и други модели, който добавя видео функция, но не съм сигурен...
Ако намеря нещо ще информирам. Би било супер ако има начин да се гледа особенно на задните седалки...щерката би се зарадвала

iMac 24'
MacBook Air
iPod Touch 32Gb
iPod Classic 80 Gb
iPod Shuffle 1Gb
MacBook Air
iPod Touch 32Gb
iPod Classic 80 Gb
iPod Shuffle 1Gb
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Предполагам това ще свърши работа... http://www.diceelectronics.com/
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Мерси за линка Bloody.
Ето още едно решение за Audi, Mercedes, BMW и Porsche http://www.dension.com/icelinkliteav.php
Ето още едно решение за Audi, Mercedes, BMW и Porsche http://www.dension.com/icelinkliteav.php
iMac 24'
MacBook Air
iPod Touch 32Gb
iPod Classic 80 Gb
iPod Shuffle 1Gb
MacBook Air
iPod Touch 32Gb
iPod Classic 80 Gb
iPod Shuffle 1Gb
Porshe България ти правят цялата инсталация с кабелите за 270 лева.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
На какви коли обаче... и само при покупката на нова или?
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
на всички ауди-та... слагат ти преходници и всичко заспива без да имаш такива стърчащти поставки където и да е .. 

the shiznit
-
Не вярвам да можеш да подкарваш видео в колата.Ако се замислим ще видим че и никъде другаде не може да стане (поне аз не се сещам).Единствения вариант в момента да гледаш видеото от ипод-а е с видео кабел към телевизор и с apple TV.Единствения вариант който се сещам е да си купиш малко е телевизорче от тези за колата.Купуваш видео кабела , който споменах и това е всичко.Ако има някакъв вариант да ползваш системата на самата кола за кабела ще е по-добре.Предполагам всички ще се съгласят че е тъпо да грозиш колата с подобно телевизорче при положение ,че тя си има екран.Кабела е с нормални 3 чинча или ако няма чинчове колата с преход към евробукса.Все пак всеки екран има място за входния сигнал.Ако има някаква джаджа да се сложи на входа за да влизат в нея чинчове ще е полезно и тогава няма как да не стане.Със сигурност има нещо да изпълнява тази цел инъче няма как да се добави Плейстейшън или дори персонален компютър към подобни екрани, а го правят.Но каквото и да правиш търси оригинален кабел защото новите iPod-и и iPhone-и имат нужда от един чип който е в накрайника на кабела ,който обработва сигнала и тогава го пуска (целта е да се избегне правенето на такива кабели в гаражи).Мисля че кабела беше към 90-100 лева.Не е 10 лева както мислят хората.Надявам се да съм помогнал 

Ipod touch 4G 8Gb iOS5 + Android phone with 2.3.5