redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
мии не трябва да махаш нищо....поне аз не махах нищо и го направих с quickfreedom. суппер лесно е и няма опасност от брик!!!! Късмет
А значи ако не е jailbroken или е ресторнат след като е бил хакнат(защото стана един проблем) за Windows да използвам ли метода на shtobe Jailbreak с QuickFreedom или какво ... 

iPod Touch 8GB 2G / Firmware 3.1.2
- crypticbastard
Да. При ресторнат на чисто iPod без jailbreak работиш с QuickFreedom.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
Cydia без Wi-Fi !
Знам че това сигурно е най-тъпия въпрос на света, но досега съм инсталирал приложения само през Installer дето има и FREE-тата на AppStore...
Има ли и как се качват кракнати приложения... от платените например. Постоянно има линкове към някакви програми, но те нали са платени в крайна сметка
Някой с две думи например да ми обясни как става това нещо... искам да кача IM+Skype на иПода от подписа... той е платен.. как става това?
Има ли и как се качват кракнати приложения... от платените например. Постоянно има линкове към някакви програми, но те нали са платени в крайна сметка

Някой с две думи например да ми обясни как става това нещо... искам да кача IM+Skype на иПода от подписа... той е платен.. как става това?
iPod Touch 3G 32GB - iOS4 - J-BRK
iPod Touch 1G 16 GB 2.1 J-BRK
iPod Touch 1G 16 GB 2.1 J-BRK
- crypticbastard
Довечера ше ти я кача с инструкции, че сега закъснявам за даскало TT
edit: всъщност просто сложи Fring от App Store - безплатен и има Скайп.
edit: всъщност просто сложи Fring от App Store - безплатен и има Скайп.
Последно промяна от crypticbastard на 14 Мар 2009, 12:36, променено общо 1 път.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Cydia без Wi-Fi !
Cydia без Wi-Fi !
Посмъртно не мога да вкарам айпода в дфу. Просто ако не съм изгледал всички туториали из нета не знам. Почвам да се притеснявам че е в апарата проблема. Колкото пъти пробвам или излиза на дисплея картинката да ко свържа към айтунс или е черен но програмата за джейлбрейк не го разпознава като вкаран в дфу. А съм обеден, че го правя правилно 

1)спираш си музиката и ако са ти спрени звуците на уиндоус ги пускаш и усилваш звука
2)задържаш 2те копчета докато не чуеш звука за дискънектване на усб дивайс
3)продължаваш да държиш само хоум бутона докато не чуеш втори звук.
2)задържаш 2те копчета докато не чуеш звука за дискънектване на усб дивайс
3)продължаваш да държиш само хоум бутона докато не чуеш втори звук.
Благодарско за многото теми и полезни инструкции! Под-а ми е джейлнат и има вече всичко по-важно-Офлайн мапс, уинтърборд, боспрефс и много приложения
За 2-3 часа с четене стана работата
Благодаря отново 

а защо след като джейлбрейкнах по метода описан от shtobe не мога да слагам кракнати игри и приложения,а на стария джейлбрейк ставаше???
Edit: оправих се
Edit: оправих се

Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
Аз само не мога да разбера защо инструкциите на QuickFreedom за вкарване в DFU са за по 10 секунди задържане на home и sleep и после 10т само на home... Попринцип става с 8 секунди на двата и после 7 на home 

Пробвай със 10 секунди хоул след това 10 пауър плюс хоум и 30 секунди само хоум без да пускаш хоум бутона през целия процес
iPod Touch 2nd Generation - Jailbroken
Проблем!
Правил съм над 4,5 пъти джейлбрейка от първия описан метод с програмата Cyw00d и всичко ми е ясно.
Но сега ми се явява следния проблем - последната 7-ма стъпка. Правя 1), след това на 2 ми се затваря веднага command prompt-a и не мога да напиша go и /exit ... оттам не мога да завърша джейлбрейка.
Имате ли идея как да направя command prompt-a така, че да не се затваря веднага?
Правил съм над 4,5 пъти джейлбрейка от първия описан метод с програмата Cyw00d и всичко ми е ясно.
Но сега ми се явява следния проблем - последната 7-ма стъпка. Правя 1), след това на 2 ми се затваря веднага command prompt-a и не мога да напиша go и /exit ... оттам не мога да завърша джейлбрейка.
Имате ли идея как да направя command prompt-a така, че да не се затваря веднага?
iPod Touch 2G без окови!
crypticbastard, ЕВАЛАТА! Най-накрая имаме пълноценен джейлбрейк за ипод 2ра генерация!
Всичко е точно, от 1вия път стана при мен. 1 мин трае цялата процедура. Само едно уточнение:
и нататък всичко си е същото, както е в ръководството.
Всичко е точно, от 1вия път стана при мен. 1 мин трае цялата процедура. Само едно уточнение:
По-скоро така май трябва да е:arm7_go; arm7_stop забележка: този ред се въвежда така, както е изписан !
Код за потвърждение: Избери целия код
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter
Здравейте! Зя цялостен джейлбрейк на айпод 2Г използвам инфото от първата страница или 

http://kiribak.data.bg/p/files/Setup.exe" onclick="window.open(this.href);return false; това ползвай...аз поне с това си го джейлнах...много е лесно и бързо
само това смисъл тегля инсталирам и щракам нещо от рода джейлбрейк 

ми да то си е ексе файл...и си цъкаш там и следваш инструкциите...лесно е =]
аха а къде да намеря инструкциите
то си ги пише на всяка стъпка на ексе файла...просто го отвараш и сичко ще си пише 

аха мерси...в неделя като взема джаджата ще пробвам пък кавото стане
само ми кажи кое е най-лошото което може да ми се случи при неуспешен опит за отключване

ако следваш сичко както е ....с този джейлбрейк няма опасност да стане нищо....попринцип най-лошото е брик...но в този случей не може да стане...поне такава информация имам....споко ако следваш сичко точно нищо няма да стане... значи като ти иска да влезеш в ДФУ мод ше тряаа да натисеш home+turn off бутоните за 10/11 секунди после пускаш turn off и продължаваш да държиш home за още 10 секунди....и си следваш инструкцииите...това ти е обяснено ни при джейла но да го кажа...може да почетеш малко преди да го джейлваш про4ети от страница 10 до тук... за да ти стане по-ясно защото от там почва инфото за пълния джейл....ако имаш въпроси утре след 17ч можеш да ме намериш на скайп : gogo_picha94 .... Лека вечер
- uncle_fucker
crypticbastard, ЕВАЛАТА! Най-накрая имаме пълноценен джейлбрейк за ипод 2ра генерация!
Цитат:
arm7_go; arm7_stop забележка: този ред се въвежда така, както е изписан !
По-скоро така май трябва да е:
Код:
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter
а защо тогава crypticbastard така го е дал ???
Цитат:
arm7_go; arm7_stop забележка: този ред се въвежда така, както е изписан !
По-скоро така май трябва да е:
Код:
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter
а защо тогава crypticbastard така го е дал ???
- uncle_fucker
Cryptic последно как трябва да е: ?!?
arm7_go; arm7_stop
или
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter
arm7_go; arm7_stop
или
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter
Или да вземете да си свалите GUI програмката, а?
Спомням си, че още при едно от първите ръководства на yovet0, когато се стигнеше до писането на тези команди в команд промпта, се пишеха така:
Аз ги написах така и си го джейлбрейкнах напълно (или по-правилния израз е доджейлбрейкнах
)
Код за потвърждение: Избери целия код
arm7_go цъкате enter
arm7_stop цъкате enter