redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
Тук има едно филмче, можете да го погледнете...
=> http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2966" onclick="window.open(this.href);return false;
=> http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2966" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
В последните стъпки от туториала, ipod-a ще се рестартира....тогава ще трябва да повториш стъпките от 5 до 7.Mita4i написа:Не разбрах само стъпките от 5-7 кога трябва да ги повторя? Веднага след като го джейлбрейкна ли?
GVB - Филмчето е изродско....най ме кефи баджа му!

iphone 3g 8GB - 2.2
Правя всичко както трябва, повтарям стъпките от 5-7. Влизам през Cydia, тегля там необходимите файлове както е описано всичко, инсталирам, рестартирам (пише че трябва айпода да се рестартира) и... до там приказката свършва... Немога да го включа и трябва да правя всичко на ново. Къде бъркам?
Ами по принцип няма да се включи без намеса от компютър, затова не трябва да го гасиш. Иначе правиш последните три стъпки всеки път, когато го рестартираш... Бтв и аз съм от ВИАС 

Добре, понеже не ми се четата 9 страници искам да задам един въпрос.
След направата на ДЖАЙЛБРЕЙК може ли да се рестартира плеара? Оправиха ли го накрая?
Мисля да си взимам един Тъч и та питам оправиха ли нещата....

След направата на ДЖАЙЛБРЕЙК може ли да се рестартира плеара? Оправиха ли го накрая?
Мисля да си взимам един Тъч и та питам оправиха ли нещата....

Ми не са го оправили все още, но аз един път не съм го рестартирал до сега и няма и да го рестартирам. Ако искаш да освбодиш рамта си има програмки, тъй че рестартирането въобще не е нужно.
По принцип вече има jailbreak, при който МОЖЕ да се стартира iPod-а, всички нелегални приложения са си на мястото, но не могат да се стартират докато не се приложи отново jailbreak-а. (DFU mode + double-click на една програмка и след около 40 секунди всичко си работи)
Аз си jailbreak-нах iPod-а с помощта на това видео. (трябва ви само да знаете английски)
P.S. Ако ползвате този метод ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да инсталирате WinterBoard прочетете това.
Аз си jailbreak-нах iPod-а с помощта на това видео. (трябва ви само да знаете английски)
P.S. Ако ползвате този метод ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да инсталирате WinterBoard прочетете това.
Има по принцип, ама много програми ако ги инсталираш и после не можеш да буутваш в нормално. Аз съм с този джейл и мога да буутвам само в джейлброкен кернел...
За някои програми има пачове.
http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=144509" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз не съм инсталирал много неща и нямам проблеми.
http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=144509" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз не съм инсталирал много неща и нямам проблеми.

Дам, пробвал съм ги тези пачове, но пак не ще да тръгва след рестарт. Само в джейбрейка става, ама мен ме устройва тъй като не го гася, а само в слиип.
Добре след като си го направил можеш ли да реснеш без проблем да ползваш отново нещата?kal1ch написа:По принцип вече има jailbreak, при който МОЖЕ да се стартира iPod-а, всички нелегални приложения са си на мястото, но не могат да се стартират докато не се приложи отново jailbreak-а. (DFU mode + double-click на една програмка и след около 40 секунди всичко си работи)
Сам си цитирал отговора на въпроса ти.
-
Проблема е следния- изключих Ипод-а и сега нито мога да го включа,нито да го вкарам в ДФУ режим.. Някой може ли да ми помогне?
вкарай го в дфу. не може да не може.
Абе, аз ли не съм добре нещо или имеше тема с друг метод за джейлбрейк която вече я няма 

Вярно, защо я изтрихте? Мислех по нея да се мъча, че имаше и стъпки за Виста...
Няколко човека се оплакаха от проблеми след отключване по другия метод.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
на мен не ми отваря файла редсноу
тъй като не мога да го дръпна от датата защото живея в чужбина, го свалям от сайта, но XP-то го показва като файл и ме пита с какво искам да го отворя, не е .exe :/ някой да има идея как да се справя с това?

някой има ли представа как мога да го отворя?
- crypticbastard
Сега, чист redsn0w се тегли от http://redsn0w.com/rslite101.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Както виждаш, това е най-обикновен .zip архив. Програмата, която върши същинската част по jail-ването не е redsn0w, а iRecovery - явява се нещо като терминал от компютъра към iPod-а, ама за бая напреднали
По-добре си изтегли програмата на Cyw00d те тука в която има всичко необходимо за правене на tethered jailbreak. За стъпките прочети ръководството по-назад в темата или гледай видеото от подписа ми. Успех !
Както виждаш, това е най-обикновен .zip архив. Програмата, която върши същинската част по jail-ването не е redsn0w, а iRecovery - явява се нещо като терминал от компютъра към iPod-а, ама за бая напреднали

По-добре си изтегли програмата на Cyw00d те тука в която има всичко необходимо за правене на tethered jailbreak. За стъпките прочети ръководството по-назад в темата или гледай видеото от подписа ми. Успех !
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
мерси много
вчера джейлнах на брат ми айпода със Voltage. Работи си перфектно и е доста добре направен 

Получи се следния проблем при мен: джейлбрейкнах си айпода работеше една-две седмици без проблеми, ако нещо случайно се изключи си повтарях последните стъпки, сега е с черен екран и ако се опитам да включа дфу режима ми изписва "USB Device Not Recognized"
Моля някой да ми помогне.

Така значи.Първо без паника!След това пускаш си iTunes и го вкарваш в DFU режима.Ако си го вкарал в този режим в iTunes ще ти изпише нещо от сорта на:iTunes has detected iPod in recovery mode... и правиш стъпките от 5 до 7 отново без да пипаш нищо в iTunes.Мисля,че трябва това да ти помогне.Успех!mlgrozev написа:Получи се следния проблем при мен: джейлбрейкнах си айпода работеше една-две седмици без проблеми, ако нещо случайно се изключи си повтарях последните стъпки, сега е с черен екран и ако се опитам да включа дфу режима ми изписва "USB Device Not Recognized"![]()

Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
Като се опитам да го вкарам в дфу режим и да повторя последните стъпки с или без iTunes ми изписва че "USB Device Not Recognized: One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it." Благодаря за помощта.
Еми точно така трябва да ти излиза! Имам чувството, че не вкарваш правилно в ДФУ обаче.. Пробвай няколко пъти. 5сек пауър, 10 сек пауър+хоум, 10сек хоум. И на мен отдолу в трей-а ми излиза, че не разпознава усб девайса. Да не ти дреме, ти си правиш стъпките, под-а ти стартира и всичко е точно!