redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Публикувай отговор
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation

Мнение от GVB »

Тук има едно филмче, можете да го погледнете...

=> http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2966" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
shtobe

Мнение от shtobe »

Mita4i написа:Не разбрах само стъпките от 5-7 кога трябва да ги повторя? Веднага след като го джейлбрейкна ли?
В последните стъпки от туториала, ipod-a ще се рестартира....тогава ще трябва да повториш стъпките от 5 до 7.

GVB - Филмчето е изродско....най ме кефи баджа му! :-B :-B
iphone 3g 8GB - 2.2
Аватар
Mita4i

Мнение от Mita4i »

Правя всичко както трябва, повтарям стъпките от 5-7. Влизам през Cydia, тегля там необходимите файлове както е описано всичко, инсталирам, рестартирам (пише че трябва айпода да се рестартира) и... до там приказката свършва... Немога да го включа и трябва да правя всичко на ново. Къде бъркам?
APXOHT

Мнение от APXOHT »

Ами по принцип няма да се включи без намеса от компютър, затова не трябва да го гасиш. Иначе правиш последните три стъпки всеки път, когато го рестартираш... Бтв и аз съм от ВИАС :&
MAs

Мнение от MAs »

Добре, понеже не ми се четата 9 страници искам да задам един въпрос.
След направата на ДЖАЙЛБРЕЙК може ли да се рестартира плеара? Оправиха ли го накрая?
Мисля да си взимам един Тъч и та питам оправиха ли нещата....
o_O o_O
APXOHT

Мнение от APXOHT »

Ми не са го оправили все още, но аз един път не съм го рестартирал до сега и няма и да го рестартирам. Ако искаш да освбодиш рамта си има програмки, тъй че рестартирането въобще не е нужно.
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

По принцип вече има jailbreak, при който МОЖЕ да се стартира iPod-а, всички нелегални приложения са си на мястото, но не могат да се стартират докато не се приложи отново jailbreak-а. (DFU mode + double-click на една програмка и след около 40 секунди всичко си работи)

Аз си jailbreak-нах iPod-а с помощта на това видео. (трябва ви само да знаете английски)

P.S. Ако ползвате този метод ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да инсталирате WinterBoard прочетете това.
APXOHT

Мнение от APXOHT »

Има по принцип, ама много програми ако ги инсталираш и после не можеш да буутваш в нормално. Аз съм с този джейл и мога да буутвам само в джейлброкен кернел...
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

За някои програми има пачове.

http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=144509" onclick="window.open(this.href);return false;

Аз не съм инсталирал много неща и нямам проблеми. :)
APXOHT

Мнение от APXOHT »

Дам, пробвал съм ги тези пачове, но пак не ще да тръгва след рестарт. Само в джейбрейка става, ама мен ме устройва тъй като не го гася, а само в слиип.
MAs

Мнение от MAs »

kal1ch написа:По принцип вече има jailbreak, при който МОЖЕ да се стартира iPod-а, всички нелегални приложения са си на мястото, но не могат да се стартират докато не се приложи отново jailbreak-а. (DFU mode + double-click на една програмка и след около 40 секунди всичко си работи)

Аз си jailbreak-нах iPod-а с помощта на това видео. (трябва ви само да знаете английски)

P.S. Ако ползвате този метод ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди да инсталирате WinterBoard прочетете това.
Добре след като си го направил можеш ли да реснеш без проблем да ползваш отново нещата?
Аватар
faire

Мнение от faire »

Сам си цитирал отговора на въпроса ти.
recep ivedik

Мнение от recep ivedik »

Проблема е следния- изключих Ипод-а и сега нито мога да го включа,нито да го вкарам в ДФУ режим.. Някой може ли да ми помогне?
bronc

Мнение от bronc »

вкарай го в дфу. не може да не може.
swompmax

Мнение от swompmax »

Абе, аз ли не съм добре нещо или имеше тема с друг метод за джейлбрейк която вече я няма ?:-/
aiwara
Обратна връзка:

Мнение от aiwara »

Вярно, защо я изтрихте? Мислех по нея да се мъча, че имаше и стъпки за Виста...
iPod Touch 32GB 2nd Generation FW 3.0 Jailbroken
http://www.last.fm/user/aiwara
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Няколко човека се оплакаха от проблеми след отключване по другия метод.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
marto0116

Мнение от marto0116 »

на мен не ми отваря файла редсноу :( тъй като не мога да го дръпна от датата защото живея в чужбина, го свалям от сайта, но XP-то го показва като файл и ме пита с какво искам да го отворя, не е .exe :/ някой да има идея как да се справя с това?
marto0116

Мнение от marto0116 »

някой има ли представа как мога да го отворя?
Аватар
crypticbastard

Мнение от crypticbastard »

Сега, чист redsn0w се тегли от http://redsn0w.com/rslite101.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Както виждаш, това е най-обикновен .zip архив. Програмата, която върши същинската част по jail-ването не е redsn0w, а iRecovery - явява се нещо като терминал от компютъра към iPod-а, ама за бая напреднали ;)
По-добре си изтегли програмата на Cyw00d те тука в която има всичко необходимо за правене на tethered jailbreak. За стъпките прочети ръководството по-назад в темата или гледай видеото от подписа ми. Успех !
marto0116

Мнение от marto0116 »

мерси много :) вчера джейлнах на брат ми айпода със Voltage. Работи си перфектно и е доста добре направен :)
mlgrozev

Мнение от mlgrozev »

Получи се следния проблем при мен: джейлбрейкнах си айпода работеше една-две седмици без проблеми, ако нещо случайно се изключи си повтарях последните стъпки, сега е с черен екран и ако се опитам да включа дфу режима ми изписва "USB Device Not Recognized" o_O
Моля някой да ми помогне.
Аватар
Blurry

Мнение от Blurry »

mlgrozev написа:Получи се следния проблем при мен: джейлбрейкнах си айпода работеше една-две седмици без проблеми, ако нещо случайно се изключи си повтарях последните стъпки, сега е с черен екран и ако се опитам да включа дфу режима ми изписва "USB Device Not Recognized" o_O
Моля някой да ми помогне.
Така значи.Първо без паника!След това пускаш си iTunes и го вкарваш в DFU режима.Ако си го вкарал в този режим в iTunes ще ти изпише нещо от сорта на:iTunes has detected iPod in recovery mode... и правиш стъпките от 5 до 7 отново без да пипаш нищо в iTunes.Мисля,че трябва това да ти помогне.Успех! :)
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
mlgrozev

Мнение от mlgrozev »

Като се опитам да го вкарам в дфу режим и да повторя последните стъпки с или без iTunes ми изписва че "USB Device Not Recognized: One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it." Благодаря за помощта.
Аватар
faire

Мнение от faire »

Еми точно така трябва да ти излиза! Имам чувството, че не вкарваш правилно в ДФУ обаче.. Пробвай няколко пъти. 5сек пауър, 10 сек пауър+хоум, 10сек хоум. И на мен отдолу в трей-а ми излиза, че не разпознава усб девайса. Да не ти дреме, ти си правиш стъпките, под-а ти стартира и всичко е точно!
Публикувай отговор