Проблем с издържливостта на батерията на iPod Touch 4

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
ChrisKolev
Обратна връзка:

Проблем с издържливостта на батерията на iPod Touch 4

Мнение от ChrisKolev »

Здравейте, имам 2 iPod-a Touch 4, единия е 64GB a другия е 32GB...
Батерията на този който е 64GB държи най-много 3 часа каквото и да се прави на него, само при слушане на музика издържа 20 часа... На какво се дължи това и има ли начин да поправя издържливостта на батерията?
haho7o

Re: Проблем с издържливостта на батерията на iPod Touch 4

Мнение от haho7o »

изключи bluetooth, wifi, push notifications и намали яркостта
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
injured_iPod

Мнение от injured_iPod »

Ресет направи (хоум + слийп/уейк за около 20 сек), ако не рестор през айтюнс, пък ако и това не помогне значи е за сервиз... :)
martiv

Мнение от martiv »

Здравейте. Аз имам друг проблем с батерията. Търсих в гугъл, но не попаднах на друг такъв. От по-малко от година имам iPod touch 4. iOS - 5.0.0. Имаше няколко проблема, но всички бяха поносими до този. Миналата седмица го заредих веднъж напълно, а след това батерията му падна след час-два, без да бях слушала музика, а бях го използвала за съвсем малко. От тогава всеки път е така - зареждам го напълно 3-4 часа, а понякога повече, но почти веднага ми изписва Low battery. Инсталирах няколко приложения наскоро и реших, че може да е от тях, затова ги изтрих. Пак е така. Изтрих няколко плейлиста от Music апликацията, но пак остана така. Иначе имам много снимки, но преди никога не се е случвало. Jailbreak-нат е, но досега не съм имала проблем и с това. Дали имате представа какво може да му е
mariamunir

Мнение от mariamunir »

Имам едно ново въпросче... та вкарах един айпод (5.1.1) в ДФУ мод и нямам на идея как да го изкарам ... като го вържа с кабела,Itunes-a го разчита и като му дам рестор от там ми дава Could not restore и unknown error 1600 .. идей ?
Princy
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Задръж двата бутона.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
HelganHaf

-

Мнение от HelganHaf »

Има ли вероятност проблемът да е поради това,че съм с 64 битова система,а видео картата да е слаба за нея.Защото другия лаптоп на,който тествах е с 32 битова система и си работи добре.Има ли шанс ако преинсталирам и сложа 32 бита да се оправи?
Публикувай отговор