Има ли начин да видя серийния номер на iPod touch от iCloud

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Soze

Има ли начин да видя серийния номер на iPod touch от iCloud

Мнение от Soze »

"Колеги" откраднаха на дъщеря ми iPod-a както и други вещи от къщата на майка й.
Сега обаче е голяма каша. Не си спомням дали е заключен към iCloud. Май по скоро "Да" но не съм сигурен.
Наскоро му правих рестор през DFU на 8.3 кога излезе джела активирах го но не помня дали го закачих към моя акаунт.
Гледам го че е го имам в iCloud но си мисля че е със старото му име преди рестора.
Другия проблем е че нямам бекъп за да му видя серийния номер. Изтрил съм го след рестора и съм оставил само ръчния през iTools бекъп, понеже ония през iTunes беше на джелнато устройство и го изтрих след процедурата.
Кутии и подобни нямам идея къде са ги забутали (беше и подарък) и така.
Имаше парола за достъп и който го е взел едва ли би го свързал към wi-fi за да ми излезе в iCloud. Искам да му разбера серийния номер за да видя кога е активиран за последно ако има такъв вариант разбира се.
В iColud ми излизат последните му символи но не и целия!
Поздрави !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Soze

Re: Има ли начин да видя серийния номер на iPod touch от iCloud

Мнение от Soze »

"Колеги" намерих му най накрая кутията със серийния номер CCQMQ12UF4JW
Activation Lock: ON
Интересуваме има ли възможност да е активиран след като са заплатили за услугата и в момента да е с iCloud на "новия собственик" ?
Как мога да му видя датата кога му е била последната активация?
Хич не ми е за този iPod ама с него изчезнаха и други неща и съм малко като удавник за сламка. Толкова съжалявам че имаше парола на екрана, до сега да го бяха конектнали в нета и да го видя.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Вариант 1 да се види с чий акаунт е платена услуга за изваждане на инфото , вариант 2 звъниш на Епъл и питаш е прав текст, ако уцелиш някой светсен ще ти отговори с да и не за акаунта.
Soze

Мнение от Soze »

А вариант да видя дата кога е последната му активация ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Soze

Мнение от Soze »

Благодаря!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Публикувай отговор