4G забива

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Аватар
harlamp

4G забива

Мнение от harlamp »

здравейте, наскоро се сдобих с прекрасен айпод тъч, но за съжаление проблемите започнаха веднага, което не го очаквах. исках продукт на епъл именно защото обичам стабилността, но нещо не се получава и моля за помощ, за да разреша проблема. става въпрос за фирм 5.1.1, джеилбрейкнат, но не знам с какво. така си го взех. та когато отключа устройството, в 50% от случаите забива на спрингборда 4-5 секунди. ако напромер музиката е отворена няма проблем, докато не изляза отново в спрингборда, пак зацепва. никакви други проблеми няма - в игри, програми... само там. но само по себе си е достатъчно неприятно. не знам дали има значение инсталираните сорсове в сидия, но не мисля, тъй като там има само 5-6 основни неща и нищо, което да няма на друг джейлнат айпод. въпросът ми е има ли решение на проблема, тъй като човекът от когото взех машинката каза, че неговите всички така правят, ако е така явно ще трябва да се примиря, но силно се надявам да може да се направи нещо. и ако ще се наложи рестор, в което съм почти сигурен, има ли начин да си бекъпна игрите и програмите заедно с файловете към тях, не ми се ще да си губя всичките рекорди. благодаря предварително и се извинявам, ако не съм дал важна информация, честно казано не знам какво трябва да спомена, та ще допълня ако се наложи. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Cynepmen

Re: 4G забива

Мнение от Cynepmen »

Просто го ресторни със същата версия..може направо къстъм фирмуер(ресторваш си айпода с направо джейлбрейкнат софтуер).Ако знаеш английски лесно ще се оправиш,гледайки клипове в Youtube.
Аватар
harlamp

Re: 4G забива

Мнение от harlamp »

Да, ще се оправя с това, колкото и да го избягвах, но ми е интересно откъде идва проблемът. И на другия въпрос - след като приложенията са си запазили данните в айклоуд след рестора всичко ще си е на мястото, нали?
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Публикувай отговор