IPod Touch 3G 8GB (MC): проблем с апликациите

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
nookieloser

IPod Touch 3G 8GB (MC): проблем с апликациите

Мнение от nookieloser »

Здравейте,

от известно време имам проблем с апликациите на Ipod-a. Много от тях не стартират или като стартират крашват (за пример Angry Birds). IPod-a е с Jailbreak, но не си спомням точно кой. iOS е 4.2.1. Някои от програмите са изтеглени чрез AppStore, а други чрез Installous. Ако трябва да дам още някаква информация, която ще помогне питайте, казвайте.

Благодаря предварително!

P.S. Също пропуснах, да кажа че понякога IPod-a ми блокира и минава в Safe Mode.
Аватар
Marutyan

Re: IPod Touch 3G 8GB (MC): проблем с апликациите

Мнение от Marutyan »

свали някой безплатно приложение от апстор
nookieloser

Мнение от nookieloser »

Както горе съм споменал, имам и приложения от AppStore, но и от тях имам някои, които не функционират. И не говоря за тежки приложения, а за най- нормални малки игри, които преди не са ми правили проблем.
Аватар
Marutyan

Мнение от Marutyan »

свали едно ново безплатно от апстор,покрай него и другите могат да тръгнат, някой път се оправя така
nookieloser

Мнение от nookieloser »

ами вчера свалих и от AppStore, след като бях инсталирал други от Installous, но нищо не се промени..
pokerface

Мнение от pokerface »

Рестор му е майката. :)
nookieloser

Мнение от nookieloser »

Тъй като не съм правил рестор до сега, искам да питам, как мога да си запазя бележките и евентуално снимките. Има ли разлика, когато ресторвам джейлбрейкнат Ipod или просто после трябва да го джейлбрейкна отново? И има ли в форума някакво обясненение стъпка по стъпка, как се ресторва? (за да знам дали има смисъл да се ровя, а не защото ме мързи :) ).
Публикувай отговор