Проблем с пиксел на екрана

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
ikiller

Проблем с пиксел на екрана

Мнение от ikiller »

имам ipoda ми от 8 месеца и миналата седмица се показва едно бяло петънце в ъгъла на екрана, сега се чуда дали пиксела е умрял или просто се е заклещил ,ако някой има някакви съвети как да се оправи ще съм много благодарен?
Аватар
appLe*iphonE

Re: проблем с екран

Мнение от appLe*iphonE »

Ресторни го.И аз имах едни петна по екрана.Ресторни го и после го джеилни.Мисля че ще се оправи.Ако не,бягай към сервиза. :) Ако незнаеш как се ресторва и джеилва виж в темите ...
victor11

Re: проблем с екран

Мнение от victor11 »

Е, то джейла и рестора много ще помогнат. :)
1. Изтегли и разархивирай този архив: Pixel4.zip.
2. Вътре има папки за Mac, Win и iPhone/iPod. Oтвори папката iPod with Video, качи на устройството си .mov клипчето и го пусни да поработи.
Ако имаш късмет и пикселите са само блокирали, може да се оправи. За повече информация може да прочетеш съпътстващия help файл.
ikiller

Re: Проблем с пиксел на екрана

Мнение от ikiller »

Благодаря за отговорите но нищо не помага.Изглежда че ще трябва да се ходи на сервиз
Аватар
keeponrollin

Re: Проблем с пиксел на екрана

Мнение от keeponrollin »

оправи ли го??
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB