iPod touch2g постоянен рековъри моуд
iPod touch2g постоянен рековъри моуд
Реших да го джейлбреикна от 3.1.3 до 4.0 с редсноу. Даде ми някаква грешка в айтънс, че паметта на айпода е пълна. След това премина към рековъри моуд и немога да го изкарам от там. Когато е в рековъри моуд не отчита изобщо че е свързан към компютъра ми. рестартира се и се мъчи да се свърже но не може. Правих хиляди опити с компютъра си (хост, защитни стени, мрежи и др.). Най много да стане бял екрана и отново да сигнализира че усб-то има грешка. Ако някой може да реши моя проблем нека пише. Благодаря предварително
Re: iPod touch2g постоянен рековъри моуд
А ако го вкараш в ДФУ мод и да му направиш рестор към 4.2.1 и джейл със greenpois0n.
Току що пробвах пак. Бял екран + звук от компа че usb-то е изкарано. но айтънс все още зарежа "Preparing iPod for restore..." иии грешка "The iPod "iPod" could not be restored. An unknown error occurred (1601)."
В мен имам още един айпод 2г 4.1 firmware. Не е джейлбрекнат. Пробвах и на моя приятел да му "разваля" айпода като го джейлна. Пак до белия екран и до там. Поне неговия излиза от ремоут мод след като задържа power бутона. Но пък и включен Айпода му не е намерен от моя айтънс
-
Има вероятност проблемът да е в usb. Преинсталиране на драйверите на usb може да реши проблема. Другото за което се сещам е вероятен дефект в кабела още повече, че с две устройства се случва едно и също нещо. Не е лошо да се сканира РС-то за наличие на вируси.
А батерията на устройствата беше ли заредена? Трябва да се използва последната версия на iTunes (оправени са някои бъгове на предишната версия).
А батерията на устройствата беше ли заредена? Трябва да се използва последната версия на iTunes (оправени са някои бъгове на предишната версия).
оправих си го просто трябваше да отида до мой приятел от неговия компютър с айтънс 10.2.2 всичко си дойде на мястото.