Интернет на iPod-а
-
Интернет на iPod-а
Здравейте дигитални фенове,
Интересно ми е дали някой е срещал някъде устройство за интернет през Sim-карта.Искам да си имам интернет на iPod-а където и да съм.Имам като идея нещо като онези устройства които се вкарват в лаптоп-а и имат Sim карта за връзка с интернет през мрежите на мобилните оператори.Имам на телефона безплатен интернет, имам и лаптоп с такава карта , но ми се щеше на iPod-а да имам такава възможност.Все пак Лаптопа не винаги е с мен ,а телефона няма възможностите на iPod .Не искам да съжелявам ,че не си взех iPhone 4. Благодаря на отзовалите се.Отговор НЕ също ме устройва като коментар.
Интересно ми е дали някой е срещал някъде устройство за интернет през Sim-карта.Искам да си имам интернет на iPod-а където и да съм.Имам като идея нещо като онези устройства които се вкарват в лаптоп-а и имат Sim карта за връзка с интернет през мрежите на мобилните оператори.Имам на телефона безплатен интернет, имам и лаптоп с такава карта , но ми се щеше на iPod-а да имам такава възможност.Все пак Лаптопа не винаги е с мен ,а телефона няма възможностите на iPod .Не искам да съжелявам ,че не си взех iPhone 4. Благодаря на отзовалите се.Отговор НЕ също ме устройва като коментар.
Ipod touch 4G 8Gb iOS5 + Android phone with 2.3.5
Re: Интернет на iPod-а
На този въпрос няма как да ти се отговори!
Какъв е този телефон дето има мобилен интернет?
Какъв е този телефон дето има мобилен интернет?
-
Не е важно.Но все пак ще кажа Sony Ericsson W715.Мисля ,че май не си ме разбрал.Пробвай да обясниш какво си разбрал ,моля 

![On the phone :)]](./images/smilies/on-the-phone.png)
Не било важно с какъв телефон бил....
Този въпрос го задай в друг форум, но не и тук!
-
Абе за какво ти е телефона ми? На мен ми трябва устройство в което да слагам Сим-карта и да го включвам в iPod-а да имам интернет там където няма WLan.Телефона беше само като вметка за да няма ненужни коментари. 

3G router може да си купиш.
Вкарваш вътре СИМ картата и пръска безжично към определен брой устройства
http://www.mtel.bg/m-tel_mobile_hotspot/index.php
Вкарваш вътре СИМ картата и пръска безжично към определен брой устройства

http://www.mtel.bg/m-tel_mobile_hotspot/index.php
-
Благодаря.Това е много хитро решение.При това ще мога да си включа и 4-те устройства ( 2 лаптопа,iPod-а и телефона).Голям си пич.Наистина съм ти благодарен.Сега остава да си намеря някое евтино в Ebay и да си поръчам.
И аз се заинтересувах, ако намериш някой сносен в нета пиши, а този м-tel ския на колегата ми хвана окото
Колеги днес взех от м-тел 3g hot spot wifi и мога да кажа че е доста добра скороста.Направи ми доста добро първо впечатление.
Ако някой има въпроси за устройството да пита.
Ако някой има въпроси за устройството да пита.
Искам да те питам, как слагаш парола за да се ограничи достъпа до hotspot-a и дали ти е направила впечатление кодирането на връзката да забавя трафика?
Ами да ти кажа несъм пробвал как е без парола и нямам впечатление дали забавя,но ако държиш ще направя опит.А иначе паролата се слага като влезеш в самото устройство си има бързи настройки,само попълваш и си готов.(Във книжката на устроиството си пише ай-пи адреса с който влизаш в устройството.)
Значи го настройваш през компютъра и след това го ползваш. Аз днес проверих в няколко офиса на Мтел- нямаха го, а пък и не бяха много в час и нищо не можаха да ми обяснят. Аз ще си го взема в края на месеца
Гледаш на картата за твоят град каде има офиси на мтел и званиш във всеки един докато не удариш бинго
, и аз като теб питах в няколко офиса и нищо даже незнаеха какво е това устройство.Ако случайно си от Варна отивай направо в Технополис там има със сигорност.Настройките са елементарни,питай ще помагам ако има нещо.