Работещи приложения в background
Работещи приложения в background
Здравейте,бих искал да попитам по разбиращите как мога да спирам работещите програми в бекграунд?с натискане на home бутона два пъти не става,има ли друга опция или програма?със fw4.1 съм
IPod 2G Version FW 4.1-16GbHDD
Model: MB531BT
Re: Работещи приложения в background
Не си споменал модела на устройството си, но по принцип, ако не си инсталирал нещо, което да променя функциите на Home бутона, не би трябвало да има проблем.
Може да пробваш с тази програмка (изисква SBSettings): http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 22&t=20460
Може да пробваш с тази програмка (изисква SBSettings): http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 22&t=20460
Модела е MB 2g второ поколение iPod.home бутона като го натисна два пъти ми отваря плеъра.иначе в сетингс имам настройка на home бутона са съответно/home,iPod/както и да го наглася не става.благодаря ще пробвам с програмката
iTouch 2G не подържа мултитаскинг,нямаш приложения,които работят в бекграунд.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Ако си го е активирал мултитаскинг направо си има 

За да има настройка на хоум бутона в сетинс,значи не го е активирал 

iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
Знам само казвам 

Качих System Lite има опция process и показва работещите приложения в бекграунд.В момента ми показва e-mail и maps а мапса не го използвам.Сега прочетох че мултитаск се активира с zTogglе има ли откъде да го изтегля освен от cydia?Много ме дразнят работещите приложения "отдолу"!