Моля за помощ!Проблем с рестор и ъпдейт!
Моля за помощ!Проблем с рестор и ъпдейт!
Здравейте,моля ако някой се е сблъсквал с моят проблем да каже решението!Значи закачих iPod-a за iTunes и му дадох рестор с ъпдейт да FW до 4.1.Всичко започна нормално започна да ресторва след което се рестартира и на дисплея се появи картинка с USB кабел с една стрелка сочеща нагоре и най-отгоре един диск под който пише iTunes.На iTunes на компа започна да се зарежда iTunes store и.....греда
Изписва WE COULD NOT COMPLETE YOUR ITUNES STORE REQUEST.AN UNKNOWN ERROR OCCURRED(-9812) а iPod-a си седи така с тази картинка и нищо.Сигурно е ресторнат защото излиза преименуван но дали е ъпгрейднат незнам?!Кажете ми моля ви какво да направя,сега ще се ровя в форума да чета.....знаех си че е лоша идея да го пипам ама пустия FW2.2.1 нищо не тръгва.

IPod 2G Version FW 4.1-16GbHDD
Model: MB531BT
Re: Моля за помощ!Проблем с рестор и ъпдейт!
Оправи си интернет връзката, остави го вързан към iTunes и ще се оправи.
Дали ще се оправи сам забелязах че от време на време се опитва сам но пак същата грешка.Не мога да го правя нета защото съм в Кипър а тук същият е плачевен,в момента е 18.0 Mbps.Като му дам Run diagnostic от Help ми изписва някакъв secure link failed!
Ще се оправи, когато успее да се свърже със сървърите на Епъл.
Благодаря,ще чакам тогава 

Viktor това ли е единствения вариант,чакане?Има ли друга операция,други варианти,които мога да направя?Мога ли сега да му дам рестор с по-ниска версия примерно или нещо друго само и само да излезне от този режим.Оставих го цяла нощ но нищо.Знаеш ли колко време е нужно за да се свърже?Дай някакво решение моля те защото ще се побъркам....
Нямаш ли някой приятел със нет на друга компания? Може да има някакъв временен проблем между ISP-то ти и Епъл. :/
Най-после се логна след хилядното пробване.Благодаря за помоща най-вече на Viktor
Благодарен съм че има такива форуми с толкова изчерпателна информация и компетентни хора.

Благодарен съм че има такива форуми с толкова изчерпателна информация и компетентни хора.
Здравейте искам да попитам тъй като имам същия проблем с тази грешка как го е решил проблема колегата
с чакане удряне в земята или нещо от рода телефона ми е 3gs 16 gb ios 4.1 ресторнах го и се получи схемата с грешката предния пат когато го ресторвах нямаше прблеми.Чакам отговора ви !!!

Провери си интернет връзката, настройки на защитни стени, антивирусни. За да се активира телефонът, iTunes трябва да се свърже със сървърите на Епъл.
За да се активира телефона, hosts файла не трябва да сочи към Cydia.
Сървъра за SHSHs и активация е един и същ при Apple.
Сървъра за SHSHs и активация е един и същ при Apple.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Принципно това не би трябвало да е проблем, тъй като сървърът на Saurik служи просто като междинно звено - ако не може да изпълни дадена заявка, я изисква от епълския сървър, след което я препраща към заявителя. Но в случая може би наистина е от това, тъй като последните дни като че ли има проблем със сървъра на Saurik - всички вероятно са забелязали, че в Сидия липсва информация за каквито и да е запазени сигнатури.
Така е. Аз до сега никога не съм успявал да си активирам телефона през сървъра на Cydia.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned