Бледи цветове на дисплея

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Missing
Обратна връзка:

Бледи цветове на дисплея

Мнение от Missing »

Имам следния проблем..
Принципно имам 2 ипод-а 1г 8гб и 1г 16гб... След като си взех 16ката дадох 8гб на приятелката ми, но забелязах нещо странно...
И 2та пода са с еднакъв софтуер 3.1.2 и са Jailbrake-нати с blackra1n. Но на 16гб варянт цветовете са по бледи не са толкова наситени...
Не е от яркоста на дисплея... И рестор правих... Дали има някакво софтуерно решение (приложение или нещо от този род което да усили цветовете) или си е така по природа и оправия няма? @-) o_O
Аватар
MadM@X

Re: Бледи цветове на дисплея

Мнение от MadM@X »

Направи запитване към сервиза на Епъл дали имат начин да промяна настройките на цветовете/гамата на устройството. Колкото повече се ползва екрана и свети, и колкото му е усилена просветката толквоа по-бързо си губи цветовете и свойствата.
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Missing
Обратна връзка:

Мнение от Missing »

Просветката е почти най-долу :) Супер много съм я намалил иначе ми дразни очите... Много под половината...
Явно наистина ще отида утре до Епъл да ги питам дали има софтуерно (лесно) решение или ще става по трудния начин ;)
А все пак някакво приложение да има което да ми помогне ?
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

Missing написа:Просветката е почти най-долу :) Супер много съм я намалил иначе ми дразни очите... Много под половината...
Явно наистина ще отида утре до Епъл да ги питам дали има софтуерно (лесно) решение или ще става по трудния начин ;)
А все пак някакво приложение да има което да ми помогне ?
Значи за да ти отговорят коректно не ги питай за софтуерно решени понеже веднага ще ти откажат. Настоявай за някакво решение - то пак е софтуерно с бутане по системните настройки но няма да ти кажат. Потърси и в Гугъл за подобни проблем и ирешения...

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Missing
Обратна връзка:

Мнение от Missing »

Благодаря... :) Дано само да излезнат печени и да не ми кажат, че трябва нов дисплей :)
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

Missing написа:Благодаря... :) Дано само да излезнат печени и да не ми кажат, че трябва нов дисплей :)
Е чак нов дисплей.... ако така ти кажат значи не им се занимава и не се съгласявай м иси го ползвай така тогава или търси друго мнение от друг сервиз.

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Публикувай отговор