Здравейте, след направен ъпдейт на 16.4.1 иконите на wifi и bluetooth са неяктивни. Влизайки в настройки те са сиви и няма опция да се включат. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил.
П.С. От тогава до момента си използвам само мобилните данни. Рестартирал съм го няколко пъти.
Проблем с wifi след ъпдейт 16.4.1
Re: Проблем с wifi след ъпдейт 16.4.1
Какъв е модела на телефон?
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

Телефона е iphone 12 mini, 64gb, след няколко рестарта и дори изтриване на последно инсталираните приложения промяна няма и приблема е наличен, чудя се дали не е време за сервиз..!?
Пробва ли рестор през Айтюнс? Ако не пробвай и ако проблема е пак наличен телефона е за сервиз, защото Wi-Fi модула е заминал.
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

При мен уай фи-то стана сиво /неактивно/ след тоя ъпдейт. Оправя се при мен по следния начин:
Спирам мобилните данни, блутут. От контрол центъра пускам уай фи. Давам рестор на нетуорк настройките и след рестарта работи уай фи.
Странното е че понякога се получава от втория-третия път.
Също така след тоя ъпдейт се появиха рандом рестарти. Понкога като почнат 5-6 поредни. Зареда иос, отключвам и бум рестарт.
Спирам мобилните данни, блутут. От контрол центъра пускам уай фи. Давам рестор на нетуорк настройките и след рестарта работи уай фи.
Странното е че понякога се получава от втория-третия път.
Също така след тоя ъпдейт се появиха рандом рестарти. Понкога като почнат 5-6 поредни. Зареда иос, отключвам и бум рестарт.