Здравейте. Закъсах го с един ветеран. В опит да изчистя наведнъж старата ми информация (смс-и, контакти, снимки и приложения) натиснах бутона erase memory от настройките. Пишеше, че ще отнеме около час и като гледах как започва процеса, ставаше бавно и го оставих да си трие. Като се върнах при телефона стоеше на ябълка и не се включваше. И така и не мога да го включа. Държа натиснати хоум бутона и за заключването и пак стига до ябълката. Последно беше с максимален формират за 2г, но не съм го ползвал от 5 години и по спомен това беше 3.1.3 .
Ще съм ви благодарен за насоки и идеи как да го съживя. Идеята е да се ползва като телефон за обаждания и снимки.
Благодаря предварително за помощта!
Проблем с iPhone 2g
-
Re: Проблем с iPhone 2g
Като го закачиш към iTunes какво казва? Ако е нужно направи му един рестор и след това го мини с Redsn0w да го отключиш.
Не искам да те разубеждавам, но това е телефон от преди 13 години. Какъвто и по-модерен телефон да си купиш до 20-30 лв OLX все е по-добър за снимки и разговори. Този си го пази за антика.
Не искам да те разубеждавам, но това е телефон от преди 13 години. Какъвто и по-модерен телефон да си купиш до 20-30 лв OLX все е по-добър за снимки и разговори. Този си го пази за антика.

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Re: Проблем с iPhone 2g
Като го свържа с компа и изобщо не го засича. Стои на ябълка и това е. Иначе идеята ми беше майка ми да го ползва и на дърти години да стане гъзарка