Здравейте,
Проблемът, с който не мога да се справя се отнася до качването на снимки от телефона към компютъра ми. Държа да подчертая, че компютърът ми е с windows.
В iCloud имам 427.5 MB of 5 GB USED, което означава, че имам 4.5 GB свободни.
Kогато дам backUp от телефона не ми качва абсолютно нищо в iCloud.
Кажете ми как да процедирам, за да си кача снимките и трябва ли да използвам iTunes?
Помощ! Не мога да си кача снимките!
-
- Ivan_vylka
Re: Помощ! Не мога да си кача снимките!
Нали си на WiFi когато му даваш да направи бекъп? Защото през мобилна мрежа не става.
iPhone 11
[quote="svetlanakris"]Здравейте,
Проблемът, с който не мога да се справя се отнася до качването на снимки от телефона към компютъра ми. Държа да подчертая, че компютърът ми е с windows.
Кажете ми как да процедирам, за да си кача снимките и трябва ли да използвам iTunes?[/quo
Влез в телефона в settings/photos и включи icloud photos за да може да ти се качват снимките в айклауд.
Кажете ми как да процедирам, за да си кача снимките и трябва ли да използвам iTunes?[/quo
Влез в телефона в settings/photos и включи icloud photos за да може да ти се качват снимките в айклауд.
Judas Be My Guide
С това започваш. Уиндоус почти никога не разпознава правилно у-вото при липса на тюнс. Иначе щеше да го виждаш в експлорера като портативна камера и да си дръпнеш нужното.svetlanakris написа: Кажете ми как да процедирам, за да си кача снимките и трябва ли да използвам iTunes?
П.С. Клауд фотос няма нищо общо с бекъп-а в клауда.
"Мисля-значи съществувам"