Проблем с Apple ID

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dvd69

Проблем с Apple ID

Мнение от dvd69 »

Здравейте, моят проблем е, че преди имах акаунт, който реших да изтрия и си направих нов. Когато се логнах с новия акаунт исках да впиша номера си в "contactable at", но ми даде, че този номер се използва от друг акаунт т.е. старият ми. Подадох заявка да го изтрия, с идеята че след това ще мога да ползвам номера си отново в"contactable at". Но не, въпреки че е изтрит, още не мога да ползвам номера си-пише, че телефонният номер се ползва от друг акаунт и докато не го оправя, не мога да го използвам понеже Apple не позволяват един телефонен номер да се ползва от 2 акаунта, въпреки че единият е изтрит, вече проверих. Моля, ако има някой по-компетентен по темата да сподели, благодаря!
Аватар
centur

Re: Проблем с Apple ID

Мнение от centur »

Ако не е краден - няма причина да си правиш нов акаунт. За да "излезеш" от стария - просто си попълни Apple ID-то и паролата от iCloud, след което изключи Find My iPhone.
Също е добре да се изтрие устройството от http://www.appleid.com/ и вече влизай, с който искаш нов акаунт.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
dvd69

Мнение от dvd69 »

Проблемът е, че вече са изтрили акаунта и не, не е краден, просто исках със смяната на телефона да си направя и нов акаунт. Няма как да вляза в стария и да изтрия нещо, защото той вече не съществува.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Чакаш 90 дни. Нямаш избор.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор