Здравейте,
Търсих по темата на много различни места, всключително сервизи и Епъл съпорт екипа, но засега без успех.
Проблема е следния: имам iPhone6s от 3 години, който ползва fingerprint и passcode. Тъй като служебния ми имейл е инсталиран на него и изисква допълнително секюрити, кода ми е 6 цифрен и се сменя на всеки 2-3 месеца. Последния път го смених в бързината (имам основни 4 цифри и последните 2 сменям всеки път). Преди 2 дни ми поиска кода, аз започнах да въвзеждам (без да имам идея за последиците при 10 неуспешни опита). Сътоветно достигнах до state: iPhone is disabled. Connect to iTunes.
Лошото е, че не съм правила бекъп на iTunes от повече от година, iCloud-a най-вероятно няма да ми свърши работа (чакам да ми го ресетнат, защото в паниката го локнах - без коментар, защото имам много гигабайти снимки и видеа). Лошото е, че всички снимки и видеа на детето ми (на 7 месеца и половина са на това устройство и само там), отчаяно търся вариант да ги достъпя и изтегля.
Дали има някой тук, който може да ми даде инфо/съвет дали изобщо това е възможно.. минах през какво ли не вече и не виждам вариант. Мога да докажа, че телефона е мой, просто искам снимките и видеата, защото това са първите месеци от живота на детето ми и ми е много мъчно.
Знам, че грешката е изцяло моя.
Благодаря на всеки, който може да даде инфо.
Disabled iPhone - how to get my data
-
Re: Disabled iPhone - how to get my data
След 10 неуспешни опита паметта се изчиства, ако е била включена опцията:

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
-
@centur, а знате ли каква е дефолтната стойност на тази опция, защото не съм я променяла 100%?
И още нещо, ако не е избрана, има ли някакви варианти за рестор на данните?
Благодаря!
И още нещо, ако не е избрана, има ли някакви варианти за рестор на данните?
Благодаря!
По дефолт е изключена, но това не променя нищо. Статусът "дизейбълд" води само и единствено до рестор на у-вото. Съжалявам.
"Мисля-значи съществувам"