Проблем с батерията на iPhone se

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
kaloian74

Проблем с батерията на iPhone se

Мнение от kaloian74 »

Моля за насоки.Според вас батерията ли е?Значи установих със 3утол, че батерията е на две години,а има 96% здраве(което ми е странно,имам SE от магазин,на 4 месеца е и вече е на 97%).На проблемния батерията си е оригинална като на новия(Desay).Зарежда я от 0 до 100% за 3 часа, но оставен на масата - за 7-8 часа си дърпа 30-40% от батерията.Та според вас батерия или проблем в самия телефон?
Аватар
gorgior

Re: Проблем с батерията на iPhone se

Мнение от gorgior »

А същността на проблема е...?
П.П.
Сега мисля, че те разбрах. Провери си какво ти работи във фонов режим.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
kaloian74

Мнение от kaloian74 »

Там е работата че нищо,всичко което може съм го изключил,всички приложения ги затворих ръчно и на сутринта е на 65%.Калибрирах му батерията с моето зарядно,зарежда се от 0-100% за 4,5 часа.Първия устиска на 100%,втория взе 4% без нищо да правя освен да погледна процентите.Забелязах че от 30% надоло пада по трудно.И, след калибрацията и последвалия хардрест отчете веднага след включването че е на зарядно, но след 5 минути сигнализира все едно сега е включен което е странно.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Знаеш ли? В момента се занимаваш с глупости. "Калибриране" , ресети ... :)) Въпреки всичко нещо работи във фонов режим. Нищо му няма на телефона. При нормално ползване колко ти кара? Или от следене на батерията нямаш време да го ползваш?
kaloian74

Мнение от kaloian74 »

КОНКРЕТНО,на детето съм го дал,през 3г на училище,играл е 1ч игра,1 път се обади и се върна на 38%, доволен съм.Гадното е че дали го ползваш или не батерията върви и ако не е на зарядно на сутринта няма смисъл да го взима.Нали се сещаш че имат екскурзии и др.Моя няма такъв проблем.Ей за това съм се задертил.Разликите в батериите им са 1%.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Ми перни му един рестор на чисто. Тази батерия нещо я хаби и трябва да установиш какво е. Правиш рестор и без да връщаш бекъп и да какчваш приложения гледаш как ще се държи един ден и сраняваш, ако няма разлика търси сервиз. :)
petar_georgiev71

Мнение от petar_georgiev71 »

gorgior написа:Ми перни му един рестор на чисто. Тази батерия нещо я хаби и трябва да установиш какво е. Правиш рестор и без да връщаш бекъп и да какчваш приложения гледаш как ще се държи един ден и сраняваш, ако няма разлика търси сервиз. :)
Не знам дали сервиза би помогнал в случая, практиката показва друго ...
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Чия практика? :)
"Мисля-значи съществувам"
kaloian74

Мнение от kaloian74 »

Зачи, телефона е в черния списък на О2 Англия.Веднага го минавам през айтюнс.НО, имам два въпроса:
Айтюнс може ли да го блокира,заключи заради това?
Р сим 13 ще го активира ли?
А, и не съм аз този който го е вкарал в черния списък по какъвто и да е начин.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Дерзай. Операторите са го баннали от мрежите си там, ама това няма нищо общо с тюнса.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор