Добър вечер колеги!
Поръчах си дисплей за iphone 5s гледах клипове в youtube как да го сменя сам и се опотах но като отворих телефона видях от вътрешната страна на телефона нещо като черна лепенка излизаше от предната камера и беше залепено за сивата ламаринка от вътрешната страна на екрана и аз я скъсах за да извадя камерата и да я кача на новият дисплей но след това забелязах, че това не е било лепенка а нещо като лентов кабел. Качих аз новия дисплей и натиснах да вклмча телефона включи се но показва емблемата на apple на екрана и премигва червено и пак се изключи след това се включва сам и така си стоя докато батерията падне от тоя кабел ли е който приличаше на лепенка или е от дисплея?
Благодаря предварително дано помогне някой! Лека вечер!
Проблем с дисплея!
Re: Проблем с дисплея!
Здравейте,
за повече информация, най - добре е да качите Снимки от самата "лепенка" или от самият дисплей !
Поздрави !
за повече информация, най - добре е да качите Снимки от самата "лепенка" или от самият дисплей !
Поздрави !
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
-
Не знам как да кача скимка тук но днес няма работа и се пробвах пак този път екрана светна както трябва но не приема пръста ми!
Какво ли може да е?
Какво ли може да е?
Трябва да сложиш стария хоум бутон, няма да стане иначе!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

-
Аз сложих на новия дисплей страрият хоум бутон
Значи не е вързано нещо както трябва!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

-
Всичко е както трябва,но да пробам ли без хоум бутон дали ще приема пръста ми или хоум бутона не е проблема
Пробвай
, а къде ще си сложиш пръста ,без хоум бутон,за да го пробваш?
Свързал ли си кабела на бутона?

Свързал ли си кабела на бутона?