Здравейте,
Пиша във връзка с един досаден за мен проблем, който се появи след като ъпдейтнах с iOS 11. Притежавам iPhone 7. След като се актуализира за първи път с новата версия на операционната система, че и до сега, след множество ъпдейти, при заключен екран сами изчезват известията ми от iMessage. Първоначално предполагах, че е от някаква настройка, зададена по подразбиране, без да може да се коригира, но забелязах, че няма конкретна закономерност /определено време, по-голяма натовареност на телефона и т.н./, при която да изчезват известията. Попитах и в Creative Center/iCenter - официалният дистрибутор на Apple, но служителят, след като провери и настройките на известията на приложението, ми каза, че всичко е както трябва, най-вероятно е бъг, да изчакам следващ ъпдейт и ако не се оправи да направя reset на устройството. Така и направих, изчаках ъпдейт - нищо, направих пълен рестарт - пак нищо. Наскоро в случайна статия прочетох, че iPhone X имат същия проблем и от Apple са отстранили дистанционно проблема, без да се налага инсталиране на нова актуализация на iOS 11. При мен промяна няма.
Бих искал да попитам някой забелязал ли е подобен проблем в устройството си и ако да, има ли възможност да се оправи?
Благодаря предварително!
А. Димитров
Изчезващи известия за съобщения от iMessage при lock screen
-
Изчезващи известия за съобщения от iMessage при lock screen
Apple iPhone 7 (32GB)
Re: Изчезващи известия за съобщения от iMessage при lock screen
Виж в Settings > Notifications > Messages дали е така:

Ако искаш да остане трябва да избереш опцията Persistent.

Ако искаш да остане трябва да избереш опцията Persistent.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
-
По абсолютно същия начин са настройките.
Apple iPhone 7 (32GB)
-
Относно опцията Persistent, тя не се ли отнася за банерите, появяващи се при отключен екран? А и при iOS 10, настройките ми бяха по същия начин и известията оставаха при заключен екран, без да изчезват.
Apple iPhone 7 (32GB)
Надявам се, че това ще ти помогне - https://www.imobie.de/support/imessage- ... .htm#part6 !!!!!!
Свържи си телефона с компа и започни - PhoneRescue. Оттам нататъка всичко ти е показано. Ако нещо не разбираш, питай !

Свържи си телефона с компа и започни - PhoneRescue. Оттам нататъка всичко ти е показано. Ако нещо не разбираш, питай !

Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Много си ми интересен. Centur му обяснява с картинки къде греши в настройките, ти го пращаш в сайт на немски да сваля софтуер?! Баси логиката.
"Мисля-значи съществувам"
-
Здравей, прегледах линка, но мисля, че в него моят проблем не е описан. Възможно е аз да не съм се изразил достатъчно ясно, така като прегледах и това, което съм описал. Всъщност не съм описал, че изчезват само известията при заключен екран, а отключвайки телефона, съобщението си стои в приложението, неотворено, дори с червената точка върху самата икона. Всичко опира до известията... Мислил съм и за възстановяване с фабрични настойки, после активиране като нов телефон, а не от бекъп, но не знам, ако изгубя толкова време дали проблемът ще бъде решен.
А с Phone Rescue възможно ли е "да се ремонтират", така да се изразя, приложенията?
А с Phone Rescue възможно ли е "да се ремонтират", така да се изразя, приложенията?
Apple iPhone 7 (32GB)