Проблем с iCloud при Iphone 7

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Erco

Проблем с iCloud при Iphone 7

Мнение от Erco »

Здравейте колеги!
Имам проблем с icloud-a. Не мога да стартирам телефона. Телефона има icloud, но като влеза в icloud.com ми изписва:
https://i.imgur.com/K559kII.png

Знам паролата на icloud, някакви идей дали ще мога да го оправя или отива в коша? Моля помощ.
Последно промяна от Erco на 11 Фев 2018, 19:39, променено общо 1 път.
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем с iCloud при Iphone 7

Мнение от Alxx »

Каквото и да си знаел, отиваш на ресет. От твърде много грешни опити е блокиран акаунтът и сега опираш до тайни въпроси или бекап мейл с линк за нова парола. Ти си знаеш какво си оставил за резервен вариант.
"Мисля-значи съществувам"
Erco

Мнение от Erco »

По случайност ако не го помня?

П.П: Не мога да намеря и сим картата, която беше запаметена...
Vargala9

Мнение от Vargala9 »

Моят проблем е че телефона си бачка всичко нормално но акуанта е заклучен знам парола и потребителско име въвеждам ги и ми исписва Заклучен акуант пробвам да го отключа дава ми на имела нова парола и като въведа всичко отново се повтаря същия кръг някои знае ли какъв е приблема
sawmv

Мнение от sawmv »

Колега, изчакай да минат 24 часа преди да влезеш отново, иначе може да си сменяш паролите безкрай. Успех.
Публикувай отговор