IPHONE 7 лошо качество на звука при разговор
IPHONE 7 лошо качество на звука при разговор
Колеги проблема ми е че доста хора ми казват че не ме чуват или звучиш като робот. Някой от вас случвало ли му се е нещо подобно?
Re: IPHONE 7 лошо качество на звука при разговор
Спри шумоподтискането за всеки случай. Другия вариант е оператора ти да е с лошо 2G/3G покритие.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Изчеткай с бояджийска четка отворите отдолу, обикновено се запушват с прах от панталоните. 

Проблема го имам с карта на Мтел и Виваком, но не съм пробвал да изключа това Phone Noise Cancellation. Пробвал съм с чистене и без калъф, но ефект няма. Нещо друго което открих днес е че ако приказвам с някой който има IPhoen проблема не се появява
На мен дори някой с Айфон 7, който говори с мен , си го има този проблем?
Дори и с изключен Phone Noise Cancellation.
п.п. Забелязвам също, че не е постоянен?
Дори и с изключен Phone Noise Cancellation.
п.п. Забелязвам също, че не е постоянен?
Доскоро мислех че не се появява като говоря с потребители на iphone, обаче се оказа че проблема пак го има но е доста по-малко проявен. Даже вече два дена не ми се е случвало да заглъхва
Дали не е нещо от мрежата?
В смисъл базовите станции?
В смисъл базовите станции?
Здравейте! Тъкмо щях да пускам тема за същия проблем, аз съм със СЕ и доста често ми се случва да ми казват, че не ме чуват, има ли някакво решение? Ако може да споделите и пътя как да изключа Phone Noise Cancellation?
Settings > General > Accessibility > Phone Noise Cancellation.asen4o написа:Ако може да споделите и пътя как да изключа Phone Noise Cancellation?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Аз имам същият проблем. Май нямам разговор, при който да мен повтарям като папагал. Имам iPhone 7 plus от февруари 2017, като до момента четири пъти е бил в сервиз. Първият път му ъпдейтнаха софтуера, а следващите три направо ми го подмениха. И всичките до сега заглъхват. Вече не знам какво да правя с този телефон, направи го мразя.
- Ivan_vylka
Пробвал ли си с различна сим карта и различен оператор как се държи? За мен е нереално и при заменен апарат проблема да продължава.
iPhone 11
Не съм, но ще намеря карта на друг оператор и ще опитам. Въпреки, че докато телефона е на ремонт, използвам същата карта на друг телефон и няма проблем.
Смених и картата, никакъв ефект. В понеделник го нося за последно на сервиз и май ще сменям марката.
Няма как при заменен апарат проблема да продължава значи не е в него а другаде! Смени си сим картата..
iPhone 7 plus
- angelovarna
- Обратна връзка:
Още като си взех моя (стандартната версия, а не плюса), веднага спрях шумоподтискането и не съм имал проблеми.
Това, с карта на Теленор от 1 година и няколко месеца.
Преди години имах проблеми с два iPhone-a и едно HTC пробвах - всеки разговор след 10-15 секунди прекъсва. Проблема се оказа от Мтел, но отне половин година докато го реша. Трябваше явно да намеря правилния човек от централата им в София, който "пипна" някаква настройка там (а не на телефона) и всичко изведнъж се оправи. Останалите представители на Мтел все повтаряха - от телефона е, от картата е, от обхвата, общо взето - приказки без да се разбира. Дори оператор ме държа 40 минути на телефона да види дали щяло да прекъсне. Е то хубаво ама...прекъсванията бяха 7 от 10 опита средно.
Това, с карта на Теленор от 1 година и няколко месеца.
Преди години имах проблеми с два iPhone-a и едно HTC пробвах - всеки разговор след 10-15 секунди прекъсва. Проблема се оказа от Мтел, но отне половин година докато го реша. Трябваше явно да намеря правилния човек от централата им в София, който "пипна" някаква настройка там (а не на телефона) и всичко изведнъж се оправи. Останалите представители на Мтел все повтаряха - от телефона е, от картата е, от обхвата, общо взето - приказки без да се разбира. Дори оператор ме държа 40 минути на телефона да види дали щяло да прекъсне. Е то хубаво ама...прекъсванията бяха 7 от 10 опита средно.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Пробвах с Мтел, Виваком, ТрееУК, Лайкамобайл... Все проблема в картата ли да е? Същата карта на ХТЦ няма проблем
Аз съм с iPhone 7 и имам подобен проблем. Ако държа телефона плътно долепен до бузата си май няма проблем, но ако отдалеча долната му част настрани започват да се оплакват от другата страна, че не ме чуват. Язък, че има 4 микрофона това чудо.
Имам същия проблем. Не можах да го реша и с разговор през хендсфрито / блутут или слушалки/.Не съм сигурен, че са виновни микрофоните .
Имам същият проблем с чисто нов от виваком.Постоянно се оплакваха.Накрая ми писна и го върнах.Дадоха ми нов, с него е малко по добре, но като цяло е същата работа.Не е от картата.Явно е от марката и май също ще я сменя с друга.Пробвах картата на едно старо сони.Чуваха ме перфектно.При моя айфон, само малко да съм в движение или да отдалеча долната част на телефона от устата си и започва мъката.
-
Здравейте!
Имам същия проблем с Айфон 8 плюс, купен е от Теленор, от там го пратиха в сервиз, но те не били установили проблем и само го ъпдейтнали. Оставих го пак, но се притеснявам да не го върнат отново така. Каква е процедурата по замяна?
Имам същия проблем с Айфон 8 плюс, купен е от Теленор, от там го пратиха в сервиз, но те не били установили проблем и само го ъпдейтнали. Оставих го пак, но се притеснявам да не го върнат отново така. Каква е процедурата по замяна?
Ако не намерят проблем, ще го върнат отново. Дори да го заменят проблема според мен си е глобален.Desyslava90 написа:Здравейте!
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
-
Ами тествахме го със служителите в офиса и за тях звука не е ОК. Преди да го изпратя първия път говорих с оператор и от там също потвърдиха, че не ме чуват ясно.
-
Вчера получих смс, че телефона е изпратен във външен сервиз, а на сайта за проследяване излиза следния статус:
Заключение от сервизен инженер iPhone 8 Plus 256GB 8505
Това значи, че ще бъде сменен ли?
Заключение от сервизен инженер iPhone 8 Plus 256GB 8505
Това значи, че ще бъде сменен ли?
При мен първият път го ъпдейтнаха. После два пъти ми подменяха апарата. След което съм го изпращала още 2 пъти и вече не наблюдават посочения проблем. Но проблем има и аз подадох жалба в кзп. Ще видим какво ще стане. Моята сага продължава 9-ти месец
-
Здравейте! Да кажа какво стана с моя случай - апарата ми беше подменен, надявам се да нямам повече проблеми.