Здравейте,
home button-a на iphon-а ми се счупи, предполагам, че гаранцията ще отпадне, и се замислям дали да го ремонтирам въобще. Та въпроса ми е ако някой от вас има някакъв опит с такъв тип случки нека сподели.
П.С Имате ли представа колко ще струва ремонта? Имаме ли представителство в БГ или ги пращат навън при ремонт? Бях чул за политика на Apple с връщане на устройството и подмяна с ново такова като се доплаща по някъв начин(не съм сигурен дали не приказвам глупости, напълно възможно е да не съм разбрал)
Благодаря!
Венци
Home button iphone 7
-
Re: Home button iphone 7
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
-
Благодаря за бързия отговор, така и не става ясно от връзката за смяна на home button-а
- Ivan_vylka
Специално за бутона не пише в тази ценова листа, но със сигурност могат да ти го сменят. Предполагам няма да е евтино, но ако все пак решиш да го смениш гледай да е точно в този официален сервиз, защото на всяко друго място, където могат пак да ти го сменят, няма вече да ти работи Touch ID-то. А иначе за замяна с нов и връщане на този - 745 лв.
iPhone 11
-
При всички положения ще е в оторизиран сервиз, държа всичко да си работи и да е както трябва. Отделно от тва, което изнамирам в нета на 7 не работел въобще не само touch-a
Как така ти се е счупил home button-а и гаранцията ще отпадне?
-
Как ли.. ами в раницата с ключовете до вратата на мач на малко игрище(от удар в раницата с топката), доста безотговорно от моя страна. Разбира се, че ще отпадне гаранцията.peppu написа:Как така ти се е счупил home button-а и гаранцията ще отпадне?