Съвет за избор на кесй за iPhone 6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dellman

Съвет за избор на кесй за iPhone 6

Мнение от dellman »

Здравейте,
решил съм да взема някакъв "по-идиото" устойчив кейс за iPhone 6. След проверка в гугъл и гледане на доста клипове в тубата се спрях на X-Doria Defense Lux (leather) и UAG Feather-Light Composite case. Ако ползвате някой от двата кейса, дайте мнение от първа ръка, защото само с четене на ревюта и гледане на клипове нямам кой знае какво мнение. Приемам предложения всякакви и за други варианти (колебаех се и за Оtterbox Symmetry), но се спрях на тези два модела, понеже предлагат прилична защита и все пак дизайна им ми харесва. Варианти като OtterBox Defender или подобни не са необходими.
abc76

Re: Съвет за избор на кесй за iPhone 6

Мнение от abc76 »

Здравей колега!
Използвал съм и двата посочени от теб кейса, както и много други (говоря само за марки). Това което ще ти предложа, бие всички по качество и защита.
http://iabalka.eu/kalfi-za-iphone-6s/ka ... -66s-clear
(Не правя реклама, разбира се можеш да си го вземеш и отвън)

Изгледай тестовете за защита и здравина. Кейса е изблючително твърд. Само ще ти кажа, че не пожълтява, застава плътно и съсзава усещене за здравина.
Материяла е приятен на допир. С този кейс не се налага да му трепериш на телефона.
Аз го използван на iPhone 6S Plus.

Това е от мен.
Успех с избора!
iPhone 6S plus 64 Gb., iOS 9.3.3, "Telenor BG".
iPhone 6 Plus 64 Gb., iOS 10.1.1, "Telenor BG".
iPad 3 64GB. Wi-Fi, iOS 8.1.1 Jailbreak

Steve Jobs 1955-2011
dellman

Re: Съвет за избор на кесй за iPhone 6

Мнение от dellman »

Благодаря за отговора и насоката. Ще разгледам предложението подробно. Един познат ползва точно такъв Speck CandyShell, но някаква шарена версия. Иначе какво ти е мнението за двата кейста - X-Doria Defense Lux (leather) и UAG Feather-Light Composite case ?? Предимства, недостатъци или нещо друго, на което да обърна внимание. Относно поръчката, мислех да е от Амазон, но ще прегледам къде се предлагат по родните магазини, и ако разликата в цената не е голяма, може и от БГ да взема кейса.
Публикувай отговор