Здравейте,
след доста четене, реших да се допитам до вас във форума, защото имате повече опит. Преди два дни след падане, дисплея на телефона ми е неактивен. Телефонът работи /звъни, издава звуци от приложенията/, но не мога нищо да правя с него. От тук идва проблема, не мога да си сваля снимките. Изчетох доста, но за всичко ми трябва потвърждение от устройството или паскод, и двете не мога да направя. Някой ако може да ми помогне с някоя идея, ще бъда благодарна. Нямам бекъп, вчера си платих за още storage в ICloud, с надеждата че ще си направи, но не мога да видя дали има. Благодаря предварително на всички включили се.
P.S. Опитахме с нов дисплей, не работи.
Счупен Iphone 4s /неактивен дисплей/
- Ivan_vylka
Re: Счупен Iphone 4s /неактивен дисплей/
Свали си iCloud за PC, дай му да синхронизира снимките с компютъра и виж дали ги има всичките. Телефона трябва да е свързан към WIFI мрежа, за да качи снимките в iCloud.
iPhone 11
И това опитах, за всичко ми иска потвърждение от устройството
качиха се само снимките от My photo stream, но те са малко. Ще го занеса на сервиз, надявам се да могат да ги свалят

Имам подобен проблем, дисплеят ми е счупен и не ми се занимава със смяна, имам мой icloud който искам да махна и да продам телефона за части, мога ли да го направя през компютъра