Счупен Iphone 4s /неактивен дисплей/

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
billy__

Счупен Iphone 4s /неактивен дисплей/

Мнение от billy__ »

Здравейте,
след доста четене, реших да се допитам до вас във форума, защото имате повече опит. Преди два дни след падане, дисплея на телефона ми е неактивен. Телефонът работи /звъни, издава звуци от приложенията/, но не мога нищо да правя с него. От тук идва проблема, не мога да си сваля снимките. Изчетох доста, но за всичко ми трябва потвърждение от устройството или паскод, и двете не мога да направя. Някой ако може да ми помогне с някоя идея, ще бъда благодарна. Нямам бекъп, вчера си платих за още storage в ICloud, с надеждата че ще си направи, но не мога да видя дали има. Благодаря предварително на всички включили се.
P.S. Опитахме с нов дисплей, не работи.
Аватар
Ivan_vylka

Re: Счупен Iphone 4s /неактивен дисплей/

Мнение от Ivan_vylka »

Свали си iCloud за PC, дай му да синхронизира снимките с компютъра и виж дали ги има всичките. Телефона трябва да е свързан към WIFI мрежа, за да качи снимките в iCloud.
iPhone 11
billy__

Мнение от billy__ »

И това опитах, за всичко ми иска потвърждение от устройството :( качиха се само снимките от My photo stream, но те са малко. Ще го занеса на сервиз, надявам се да могат да ги свалят
milev70

Мнение от milev70 »

Имам подобен проблем, дисплеят ми е счупен и не ми се занимава със смяна, имам мой icloud който искам да махна и да продам телефона за части, мога ли да го направя през компютъра
Публикувай отговор