Счупен iphone6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
teodor4o_kn

Счупен iphone6

Мнение от teodor4o_kn »

Здравейте! Имам проблем счупих си телефона- замина всичко и стъкло и тъч или казано накратко неизползваем е.
Въпросът ми към вас е мога ли някак да го активирам и да го ползвам на компютъра, за да прехвърля снимки и контакти, който не са били синхронизирани с облака. В i tunes ми казва да въведа заключващия код на телефона- но е невъзможно. Не може да се свърже с itunes иска кода на телефона, а itools въобще не разпознава да има свързано устройство.
Благодаря :-/ b-(
Аватар
gorgior

Re: Счупен iphone6

Мнение от gorgior »

Трябва ти дисплей. И Тунса и всяка друга програма ще ти иска да потвърдиш, че "вярваш" на този компютър, а без дисплей няма как да стане.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Jaz

Мнение от Jaz »

По добре не пипай много по екрана докато не сложиш друг дисплей,щом не знаеш какво отчита, за да не въведеш грешек код 10 пъти и да се флашне сам телефона - щом нямаш бекъп на информацията ти.
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Телефонът не се "флашва" съм, а се самоизтрива и то само когато опцията е зададена от настройките!
teodor4o_kn

Мнение от teodor4o_kn »

Тъй като не смятам да давам между 200-300 лева за дисплей само за да си запазя контактите и някои снимки да разбирам, че се разделям с тях така ли?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Какъв ти е телефона? Има и по-евтини дисплеи. Вариант е да го дадеш и в някой сервиз, за да ти свалят информацията. Не е чак такъв проблем.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор