Проблем с контактите от iOS 10

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Nikimarchevv

Проблем с контактите от iOS 10

Мнение от Nikimarchevv »

Здравейте, от както си свалих iOS 10 контактите, които имам записани като ми звънят не ми излиза името, а като неизвестен контакт. Както и когато аз им звъня в историята на повикванията също не ми излизат имената а просто номерата.. ако някой е имал такъв проблем и е успял да го оправи моля да ми даде съвет :)
Аватар
beckhem
supporter

Re: Проблем с контактите от iOS 10

Мнение от beckhem »

А в контакти имаш ли си ги ?
Проверки и консултации!
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

Да в контакти си ги имам всички.
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Малко инфо от Google.

"look for your contacts app - launch it - look at your top left for Group(if you have sync contact from icloud and emails) - check to see if hide all contacts was selected - look for icloud contacts and email if it was enabled.

i hope it helps you

or

click on settings - select contacts - look for account - check to see if icloud and your email accounts have been added - click on each of them to view if contact options has been enable

i hope it helps you

or

Lauch the Settings app on your iPhone or iPad.
Tap on iCloud.
Find the Contacts toggle. For some people, this is turned to Off. Turn it On again. If asked, tell iCloud to replace your contacts.
If Contacts is already turned On. Toggle it Off and then On again.
If asked, choose Delete from My iPhone when turning iCloud contacts off. Don't worry, they're still stored in iCloud so they'll come right back down. We just want them to bereplaced by what iCloud has saved.
Don't worry about hitting the delete button on your iPhone or iPad. That only removes them from your local device.

(If you want to double check, log into iCloud.com from your computer's web browser and you can verify your iCloud contacts are all still there, safe and sound!)

i hope it helps you"
Проверки и консултации!
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

Благодаря ти, но това не ми помага, защото аз ги имам.. смисъл излизат ми в ко тактите, но когато някой от тях ми звънне не ми излиза името, въпреки че ги имам записани
martokb

Мнение от martokb »

Айде сега влезни и си провери паметна на телефона, ако си на минимума ти показва само номерата.
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

Имам 1,74 ГБ свободни
martokb

Мнение от martokb »

Я пробвай това...

Thank you for using the Apple Support Communities. I know having an issue with contacts after updating is not what you expect. If I understand correctly, you are having an issue with contacts being added with the label No Name. Based on that, I would go to Settings > Contacts and tap on Accounts to see what accounts are syncing contacts. Then turn them off one by one to see which account is causing this issue. You can also check the web portal for the accounts syncing contacts, such as Yahoo or Gmail, and see if this issue is reflected there. If this issue is with iCloud contacts specifically, this article may help resolve this issue:
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

И това не ми помага.. не е от нещо от акаунтите явно, защото ги имам и в iCloud-а и в gmail ии изключвам и едното и другото ии по всякакъв начин пробвах и не става.. даже като запиша нов контакт и като ми звънне пак не ми дава името му .. само номера..
boban81

Мнение от boban81 »

Здрасти колега,

Имам същия проблем като твоя, на някои от контактите като ми звъни му пише името, но после в дневника му излиза само номера.Аз като ги набирам и те като ми звънят си показва името, но проблема е, че в регистъра е само номера?
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

И на мен в регистъра са само номера, но и като ми звънят са само номера .. а в контактите са си записани
martokb

Мнение от martokb »

Виж дали нямш ъпдейт до IOS 10.1 или 10.2 и пробвай с ъпдейт..
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

С 10.0.02 съм
Nikimarchevv

Мнение от Nikimarchevv »

Открих проблема ... всички записани контакти трябва да бъдат с +359 отпред вместо с 0.. та промених всички един по един ии всичко е точно вече Хаха . Благодаря не всички за помощта :)
Публикувай отговор