Коя навигация да си купя?
Коя навигация да си купя?
Искам да си купя навигация за телефона и искам мнения коя е най-читава(sygic, navigon, copilot, .....)
Re: Коя навигация да си купя?
maps.me free
sygic платена
google maps вече работи офлайн , което може би обезмисля горните две.
sygic платена
google maps вече работи офлайн , което може би обезмисля горните две.
Maps.me има голям набор от маршрути, които гугъл няма ! Например - туристически пътеки /целият Ком Емине/ и оффроуд маршрути. Имам всики изброени вкл платена сиджик, но съм възхитен от мапса
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
-
Аз ползвам Here и съм супер-доволен! Не разбирам защо държиш на платен вариант. Няма голяма разлика!
Хич няма. Глас за Навигон - скъп е, но има защо.
"Мисля-значи съществувам"
-
Първо искам да те попитам в какви условия ще шофираш. Второто което е - не си рискувай телефона да го ползваш като навигация. Батерията ще му се скапе бързо, особено ако не ти е хубаво зарядното. Трето - ако все пак искаш да си ползваш телефона за навигация, то най-вероятно имаш мобилен нет, ако е така ползвай гугъл мапс, другите с абсолютно нищо не са по-добри. Ползвал съм навигон, сиджик, уейз - една и съща чекия са. Ако караш предимно извънградско не ти трябва навигация, ако караш градско и не си в София, то пак не ти трябва. Никъде в България няма толкова тежък трафик, че да ти се налага да ползваш онлайн карти
Най-добрия вариант е да си вземеш ТомТом с блутуут връзка и последни карти, връзваш го през телефона и си ти. Казвам ти го като човек който си е съсипал телефона и е на път да го стори втори път с тия тъпи навигации за телефони.
Преди половин година като си бях в България тръгвам от Плевен за Димитровград, томтома ми дава пътя за 3 часа и 10 мин. аз стигнах за 2 часа и 50 мин, в Лондон тръгвам сутринта за работа и ми го дава час и половина пък стигнах за два, какъв ми е кяра от тая навигация като пак ще те хване трафика някъде

Преди половин година като си бях в България тръгвам от Плевен за Димитровград, томтома ми дава пътя за 3 часа и 10 мин. аз стигнах за 2 часа и 50 мин, в Лондон тръгвам сутринта за работа и ми го дава час и половина пък стигнах за два, какъв ми е кяра от тая навигация като пак ще те хване трафика някъде

Waze върши чудесна работа, градско и извън града.