Телефонът ми си мисли ,че е на слушалки
Телефонът ми си мисли ,че е на слушалки
Здравейте ,имам огромен проблем от преди няколко часа с телефонът ми . Днес си работеше идеално ,перфектно .. В края на деня говорих по телефона съвсем нормално без никакви проблеми . След половин час тръгнах да звъня и нищо не се чуваше (все едно не ми дава свободни и нищо не правя по него) . Вдигнаха ми ,после разбрах ,че са ме чували ,да обаче аз не чувам нищо . Всичко ми е увеличено и пуснато ,чува се когато звъни ,но това е единственият звук ,който издава . Когато пиша и клавиатурата не се чува ,съобщенията и известията също не ми идват със звук . Увеличавам го и вместо да пише "ringtone" ,пише - " headphones" . Дефакто си мисли ,че е на слушалки . За да говоря с нкого и да го чувам единственит начин е с да го сложа на високоговорител . Когато си сложа слушалките също си има всички звуци . Не знам какво му е,гледах по настройките ,всичко си му е нормално . Рестартирах го поне 5/6 пъти ,защото и преди се е случвало да няма звук ,но се оправя ,а сега не се оправя . Не знам какво му е .. С iPhone 6 съм . Още е в гаранция . Да го знеса ли в там от където съм го купила да го видят ли ,какво да правя моля дайте съвет . И какво може да му е ..?
Re: Телефонът ми си мисли ,че е на слушалки
Вкарай и изкарай жака за слушалки няколко пъти в буксата.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Re: Телефонът ми си мисли ,че е на слушалки
Здравейте, имам същия проблем! Вие успяхте ли да си оправите телефона?