iPhone 6 проблем с звука - помощ!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
sec0nd

iPhone 6 проблем с звука - помощ!

Мнение от sec0nd »

Здравейте, имам сериозен проблем с звука! Онзи ден си купих iPhone 6-тица, 2-3 часа го ползвах и стана проблем! Като ми звънят само вибрира, не се чува нищо. Като пусна музика от YouTube - същата работа, не излиза от спийкъра, изобщо не се чува нищо! След рестарт всичко се оправя, но за 2 минути... Да не би да ми е изгорял спийкъра? С рестор ще може ли да се оправи телефона? iOS 9.3.2 е ако е от значение!

P.S: Забравих да добавя, като вляза в настройки->звуци и пробвам да усиля звука от там и телефона забива за 20 секунди и се оправя! Също така от Volume бутоните се опитвам да усиля звука - докрай е усилен и забива...
iPhone 5S | 16GB | Space Grey | iOS 8.4 << [ Jailbroken ] >> :P
Аватар
Hack666

Re: iPhone 6 проблем с звука - помощ!

Мнение от Hack666 »

sec0nd написа:Здравейте, имам сериозен проблем с звука! Онзи ден си купих iPhone 6-тица, 2-3 часа го ползвах и стана проблем! Като ми звънят само вибрира, не се чува нищо. Като пусна музика от YouTube - същата работа, не излиза от спийкъра, изобщо не се чува нищо! След рестарт всичко се оправя, но за 2 минути... Да не би да ми е изгорял спийкъра? С рестор ще може ли да се оправи телефона? iOS 9.3.2 е ако е от значение!

P.S: Забравих да добавя, като вляза в настройки->звуци и пробвам да усиля звука от там и телефона забива за 20 секунди и се оправя! Също така от Volume бутоните се опитвам да усиля звука - докрай е усилен и забива...
Върни го на продавачо :))
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Публикувай отговор