Здравейте , имам много сериозен проблем с тайните въпроси на акаунта ми , взех си iPhone 6S Plus и се зблъсках със следното :
Влизам си в акаунта ,свалям си безплатни приложения, имам 17долара искам да ги изхарча но ми иска тайни въпроси на които не знам отговорът , не ми дава опция за забравен въпрос правя няколко опита и ме блокират за няколко часа и така няма оправия , регистритан съм в US стора искам да си мина в БГ но пак въпросите и няма оправия много моля помогнете ,за да реша този проблем .
Благодаря предварително !
Проблем с тайните въпроси в Apple Id
Re: Проблем с тайните въпроси в Apple Id
През браузър в icloud можеш да си ресетнеш въпросите и т.н.
★ ММ & iOS ★
Благодаря ри звъннах на ейпъл съпорт и с малко развален английски се оправих и операторът им ми реши проблемът за 15 много съм доволен от обслужването им !
Съпорта какво точно ти поиска за да ти реши проблема?jonimir написа:Благодаря ри звъннах на ейпъл съпорт и с малко развален английски се оправих и операторът им ми реши проблемът за 15 много съм доволен от обслужването им !
Аз също си блокирах тези дни icloud-а с тези тайни въпроси. Имам спасителен мейл на който да ми ги изпратят на ново, но нищо не получавам и ще трябва да се обадя на съпорта. Освен сериен номер на устройството с какво да докажеш че ти си собственика?
Това ли е номера на който си звънял 00 800 60027753?
Да не си с ios 10?