Iphone 6S Изгоряли пиксели

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bobiasd

Iphone 6S Изгоряли пиксели

Мнение от bobiasd »

Здравейте.Собственик съм на айфон 6с, който работи безупречно.Скоро се вгледах в горния ляв ъгъл там където е обхвата и забелязах ситни черни точици.Първо начално си помислих, че е прах, но с малко ровене в нета разбрах, че това няма как да стане а това са изгорели пиксели, проблем с които доста хора са се сблъсквали!Супер дразнещо е само при факта, че знам, че ги има.Бихте ли ми дали опция как да процедирам.Четох за криейтив сервиз отзиви и се оказа, че практиката им е такава, че ако го занеса ще ми го сменят с друга бройка която пак може да е с дефект, което не ме устройва.Тела е с гаранция от теленор.Дайте съвет как мога да поправя устройството си без да е заменяно ако има такава въобще...Благодаря предварително! :-/
Torev

Re: Iphone 6S Изгоряли пиксели

Мнение от Torev »

Занесете го в креатив да Ви го подменят, това е не е толкова често срещано при 6s, много е малка вероятността отново да попаднете на такава бройка.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
bobiasd

Мнение от bobiasd »

Така мисля и да направя, но ще е най-малко след 15 дни защото заминавам."Новата бройка" която ще ми дадът наистина нова ли е неразопакована или??Възможно ли е да е с друг дефект по нея?Забавянето на това да занеса телефона в сервиза може ли да увеличи 'черните точки' изгорелите пиксели предполагам..?
Torev

Мнение от Torev »

Не е запечата без кутия ще Ви я дадат, но е нова наистина.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
bobiasd

Мнение от bobiasd »

Разпечатан апарат-нов?Странно.Как е възможно да се дадът 2000лв за апарат които дава дефект след 2-3 месеца...Както казах по-горе рових в някакви чуждестранни форуми и имаше доста изревали от 6та серия за тези пиксели точно там в левия ъгъл.Ще се заема с случая при първа възможност и дано всичко е наред защото ще го бия тоя апарат от на някой главата.Ще се радвам за още мнения колеги!
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

От къде е закупен телефона? Моята шестица от Теленор имаше изгорял пиксел и ми я замениха без проблем с чисто нова, запечатана. Може би трябва да спомена, че открих пиксела още първата вечер и на втория ден ми го смениха, но все пак би трябвало гаранцията да важи и при теб.
bobiasd

Мнение от bobiasd »

От теленор е закупен с 2год гаранция.Не см сигурен дали преди ги имаше изгорелите пиксели, но мисля че не..Преди седмица се вгледах хубаво за първи път на бял фон.Телефпна е на 3 месеца.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

Torev написа:Не е запечата без кутия ще Ви я дадат, но е нова наистина.
Да случва се често да го върнат "новия" телфон с изгоряли пиксели прецакан хоум бутон или слийп бутон.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор