странен звук на хоум бутона - iphone 6
странен звук на хоум бутона - iphone 6
Привет. От няколко дни имам следния проблем. Получи се странен, кликащ звук при лек натиск (не при натискане) на хоум бутона. При някой от Вас дали това се е получавало и ако да, то как сте процедирали?
Re: странен звук на хоум бутона - iphone 6
Да при мен се е случи на 6цата дето имах преди занеси го ако ти е гаранционен в Creative Center. Води се хардуерен дефектmadmike написа:Привет. От няколко дни имам следния проблем. Получи се странен, кликащ звук при лек натиск (не при натискане) на хоум бутона. При някой от Вас дали това се е получавало и ако да, то как сте процедирали?
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Лошото е че вече му изтече гаранцията и се чудя дали да го оправям или да карам така
Имаше нещо, ако го смениш в друг магазин не оторизиран няма да ти работи тъч айдито.madmike написа:Лошото е че вече му изтече гаранцията и се чудя дали да го оправям или да карам така
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
- ivan.n.ivanov
В моя случай от криейтив казаха, че не се чувало. Отговорът ми беше, че не се чува а се усеща при всяко едно натискане на бутона нещо като хрупане. Натиснаха го няколко пъти и не установиха проблем. И сега си стоя така и всеки път като го натисна и искам да си ударя телефона в земята.
- beckhem
- supporter
Всичко си е нормално - карай си така и не се занимавай с глупости.
Проверки и консултации!