iPhone 5 стои на SEARCHING
iPhone 5 стои на SEARCHING
От известно време айфона ми 5 64gb ios 9.3 заключен към теленор изписва "SEARCHING" телефона не е изтърван просто му изкарах картата за 2-3 дни, порбвах всички методи за поправяне но пак ГРЕДА... За последно излязох от icloud акаунта си и изключих Find my phone, направих му пълни фабрични настройки и сега не мога да активирам IOS-a защото пак не открива картата и стои на "SEARCHING", пробвах и през iTunes но ми дава грешка... Някакви идеи от какво може да е или поне как да активирам ИОС-а...???
Re: iPhone 5 стои на SEARCHING
Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Тези "всички" методи за поправяне едва ли са повече от 4-5, та можеше и тях да опишеш. Иначе така изложена темата ти е за форума на последователите на Нострадамус.
Тези "всички" методи за поправяне едва ли са повече от 4-5, та можеше и тях да опишеш. Иначе така изложена темата ти е за форума на последователите на Нострадамус.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Вчера ми се появи същият проблем със "searching", постоянно търсене на мрежа.ivo6a написа:От известно време айфона ми 5 64gb ios 9.3 заключен към теленор изписва "SEARCHING" телефона не е изтърван просто му изкарах картата за 2-3 дни, порбвах всички методи за поправяне но пак ГРЕДА... За последно излязох от icloud акаунта си и изключих Find my phone, направих му пълни фабрични настройки и сега не мога да активирам IOS-a защото пак не открива картата и стои на "SEARCHING", пробвах и през iTunes но ми дава грешка... Някакви идеи от какво може да е или поне как да активирам ИОС-а...???
Едвам го оправих.. след няколко проби успях да го вкарам в ДФУ мод и отначало не искаше да се ресторне през Itunes(даваше грешка), но след рестарт и на компа, някак си се закачих и успях да го ресторна. Единственият ти шанс е за рестор през Itunes. При мен след Ресет, дори с wi- fi, пак не успях да го активирам- просто не ме допускаше до сървърите на Apple.
Бъга е отвратителен и така и не разбрах на какво се дължи.
IPhone 7
Не ми помогна много но все пак благодаря че си отделил от ценното си време да напишеш нещо...gorgior написа:Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Изпратих телефона в сервиз, оказа се хардуерен проблем, като имам по-подробна информация ще напиша какъв е точно пролема, за да могат други собственици на iPhone да са информирани.
Как да ти помогна като не даваш никаква информация? Направил съм тема с най-често срещаните грешки. Виж ги само колко са! Методите ти за поправка също не са били "всички" щом не е тръгнал телефона. Та вместо да се правиш на обидена възпитаничка на пансион за благородни девици, следващия път дай подробни обяснения за проблема си! ако искаш да получиш помощ разбира се!ivo6a написа:Не ми помогна много но все пак благодаря че си отделил от ценното си време да напишеш нещо...gorgior написа:Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Много добър речник имаш... Да не започна аз да те сравнявам с бабите пред блока дето си чешат езиците само и нищо смислено не казват... Относно често срещаните методи те са: пеминаване към Airplane за 10-20 сек., ресетване на mobile networks, смяна на датата и общо взето това е.gorgior написа:Как да ти помогна като не даваш никаква информация? Направил съм тема с най-често срещаните грешки. Виж ги само колко са! Методите ти за поправка също не са били "всички" щом не е тръгнал телефона. Та вместо да се правиш на обидена възпитаничка на пансион за благородни девици, следващия път дай подробни обяснения за проблема си! ако искаш да получиш помощ разбира се!ivo6a написа:Не ми помогна много но все пак благодаря че си отделил от ценното си време да напишеш нещо...gorgior написа:Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Е търси си някой с друг речник тогава. Като гледам наплива от желаещи да ти помогнат е голям. А на мен лично си ми през оная работа! Успех!
То е ясно че ти не можеш да помогнеш затова спри да спамиш CHICKEN...gorgior написа:Е търси си някой с друг речник тогава. Като гледам наплива от желаещи да ти помогнат е голям. А на мен лично си ми през оная работа! Успех!