Iphone 5s забива
Iphone 5s забива
Купих телефона преди седмица - 16Гб версия ФО. Като го получих от Еконта всичко си беше ОК. Проверих го по IMEI - не се търси, не е в блеклистите. Дотук добре. Обаче Сим картата ми беше от старите големи и не можах да го пробвам с карта. Аз го получих в събота на 23.04 и си викам в понеделник ще срежа картата и ще го пробвам, Затова започнах да си качвам приложения за да си го настроя по мой вкус. Имаше ъпдейт изтеглен на телефона 9.3.1 и го качих през телефона - не през ITunes. Не помня дали преди това или след това започна да забива - просто черен екран и само с reset с двата бутона се оправя. Във вторник сложих картата (чисто нова - смениха ми я в Мтел) и телефона работеше - горе долу по един краш на денонощие. Докато отидох на село и започна през 2-3 часа да забива. Кажете какво да правя - телефона е в гаранция към един сервиз в София. Сега преди малко направих restore на телефона по стандартния начин през ITunes, но не знам дали това ще помогне. Давайте мнения и съвети. С такъв мерак го взех телефона и сега тази греда..... 

Re: Iphone 5s забива
След restor-a вчера от 18 часа не е забивал. Явно нещо е била омазана системата. Дано продължава така.
Тази нощ отново заби - не знам какво да мисля - хардуерен или софтуерен проблем. На никой ли не му хрумва нещо по въпроса? От 100% батерия до около 50% работеше перфектно и изкара 32-33 часа и тогава някъде е забил. Сега е на 42% след рестарта и работи. Ама докога......
Beck up връща ли след рестора?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Да върнах последния backup.
Правиш рестор, задаваш телефона като нов (без да връщаш бекъп) и 2-3 дни го ползваш без да му качваш приложения. Така ще разбереш дали е хардуерен или софтуерен проблема.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Благодаря - ще пробвам този вариант.