Проблем след update на 5s
Проблем след update на 5s
Здравейте, закупих си iphone 5s втора употреба, много запазен като нов. Срязах си микро картата на нано, сложих я и телефона проработи. След около 15-тина минути го свързах с wifi и реших да го обновя до новия ios 9.0.2 (1,1gb) пуснах го да тегли и да актуализира и го оставих на страни. След 20-тина минутки го погледнах беше се актуализирал, но след ъпдейта ми изписва "No Service" горе на мястото на обхвата. Ресетнах всичко върна се на заводски настройки, но пак нищо. Един приятел ме посъветва да му направя downgrade но ходих в 3 сервиза и всички ми казаха че не може да се оправи, единствената ми възможност била да чакам нов ъпдейт.В единият сервиз го отваряха, но в крайна сметка всичко си беше ок и няма нищо изгоряло т.е не е хардуерен проблема.Посъветвайте ме нещо моля, че вече нямам идея какво да го правя.
Re: Проблем след update на 5s
Пробвай с друга карта, с друг оператор... От ъпдейта едва ли се е развалил. По-скоро е заминал четеца на СИМ-а. На Modem Firmware какво ти пише?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
6.01.00
Значи днес излезе нова версия ios 9.1, обнових и телефона се оправи нямам никакви проблеми сега.Благодаря за отделеното внимание