Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте,Значи имам iphone 5s който беше с ios 7.4.1 реших да инсталирам ios9 и от там се наиграх ).Сега ми седи на бял фон надпис:slight to update и дом там.Въпроса ми е следния има ли някакъв начин да си сваля информацията от телефона преди да му дам рестор или много съм го загазил.Не се сетих да му дам back up понеже неочквах такова нещо да ми се случи.
Благодаря предварително
Ами лекарството за твоя случай е точно връщането на стар бекъп. Никога ли до сега не си правил бекъп?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Абе вие никога ли не сте си синхонизирали телефоните с компютър? Никога ли не сте ги закачали към Тунса поне от любопитство?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Еми върни този , който имаш! Нов бекъп на какво ще правиш като нямаш система?!