Проблем с камерата на IPhone 5s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
golemia_99

Проблем с камерата на IPhone 5s

Мнение от golemia_99 »

Здравейте.Имам проблем с айфона ми 5s е.Вчера вечерта ми падна батерията и когато го включих да се зарежда исках да влезна в камерата и ми заби камерата.Неиска да започне да снима с предната камера и забива след около минута когато съм излезнал от камерата и влезна наново камерата се оправя и започва да работи задната камера.След това сменям с предната и пак забива.Каква е причината незнам.Направих reset на целия телефон и не се оправи някой знае ли от какво е това!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем с камерата на IPhone 5s

Мнение от Alxx »

Да е изпускан, сменян дисплей?
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
white_tees

Мнение от white_tees »

Здравей, на телефона на жена ми iPhone 5 имахме идентични симпотми.
Сам не можах да се справя, занесох го в сервиза на магазина, откъдето го купихме (добре, че все още беше в гаранция) и се оказа проблем с дънната платка.
Смениха ми дъното, записахме новия IMEI в гаранционната карта и вече всичко е 6.

Успех!
deyan1

Мнение от deyan1 »

да, проблемът най-вероятно е в платката, защото и аз имах сходен проблем и от магазина ми казаха, че дънната платка е за сменяне, повече нямам неприятности:)
Публикувай отговор