Здравейте колеги.
След изпускане се изкриви рамката на телефона , но продължи да си работи.В момента когато започна да пада батерията и го включих да се зарежда , отчиташе зарядното но не влизаше заряд в батерията.След около 2 минути включен на зарядно , започваше да загрява и изкарваше , че телефона прегрява и да го изключа.След като отворих да погледна се оказа че се е спукал чипа който съм драснал с Х на снимката.
Тъй като всички сервизи им е под достойнството да погледната снимката защото тук при нас няма кой да погледне , бих бил много благодарен някой който разбира да ми каже има ли смисъл да се занимавам или да го хвърлям.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
http://prikachi.com/images/488/7695488D.jpg
Дали е възможно да се смени този чип Iphone 4s
- beckhem
- supporter
Re: Дали е възможно да се смени този чип Iphone 4s
Колега през този чип минава звука на телефона (микрофон, говорител и т.н.)
Смяната при 4S е много трудна (почти невъзможна) защото чип-а е залепен и след премахването му е голяма играчка да се изчисти мястото и да се сложи друг. На iPhone 4 става лесно и бързо, но на 4S има вероятност да отнеме и цял ден. Ако някой сервиз се съгласи може да стане по принцип.
Преди време бях из eBay бях видял да се продава въпросният като цената по спомен бе около 35-40$ и отделно имаше доставка 10-15$.
Незнам дали няма да ти излезе много солена смяната на този компонент.
Другият момент е че според мен от тук няма как да идва проблема с прегряването.
Смяната при 4S е много трудна (почти невъзможна) защото чип-а е залепен и след премахването му е голяма играчка да се изчисти мястото и да се сложи друг. На iPhone 4 става лесно и бързо, но на 4S има вероятност да отнеме и цял ден. Ако някой сервиз се съгласи може да стане по принцип.
Преди време бях из eBay бях видял да се продава въпросният като цената по спомен бе около 35-40$ и отделно имаше доставка 10-15$.
Незнам дали няма да ти излезе много солена смяната на този компонент.
Другият момент е че според мен от тук няма как да идва проблема с прегряването.
Проверки и консултации!
Re: Дали е възможно да се смени този чип Iphone 4s
Благодаря ти за помощта.
Ами при свален заден капак пробвах и греенето е там ..не знам за какво е точно чипа.
Явно няма смисъл , ще ходи в кошчето.
Благодаря ти отново !
Ами при свален заден капак пробвах и греенето е там ..не знам за какво е точно чипа.
Явно няма смисъл , ще ходи в кошчето.
Благодаря ти отново !