Проблем с wi fi на iphone 4s .

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
humvy

Проблем с wi fi на iphone 4s .

Мнение от humvy »

Проблема е следния май месец телефона беше намокрен, след което беше оставен в ориз, на слънце и след ден включен и работеше без никакви проблеми.Гаранционен е, но го занесох в криейтив център и там му направих диагностика и установиха, че всички части са били мокри и не дават гаранция, че ще работи дълго и ми предложиха да го заменя за нов 4с с доплащане 400лв. , което им отказах.Телефона работеше без проблем до август когато изведнъж изгуби wi fi и въобще изчезна като функция (wi fi not available).Та въпроса ми е следния има ли възможност за ремонт или просто си е пътник ? :))
Iphone 4S 16GB, IOS 8.0.2
Аватар
beckhem
supporter

Re: Проблем с wi fi на iphone 4s .

Мнение от beckhem »

С коя версия на софтуера си ?
Проверки и консултации!
Аватар
humvy

Мнение от humvy »

С последната преди 8 мисля че беше 7.1 :)
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Вземи му направи един update - Туковиж пак заработи ;)
Проверки и консултации!
Аватар
humvy

Мнение от humvy »

По темата-проблема се оказа от чипа за wifi/buetooth и ми го смениха за 45 лв. на халите. :) :) :)
giratahs

Неработещ Wifi Iphone 4s

Мнение от giratahs »

Здравейте, случи ми се преди час...
Взех си телефона и исках да се свържа с рутера и след като се опитах да влезна в Wifi телефона заби. Рестартирах го и от тогава не мога да си пусна wifi-я. Четох в интернет за някакви методи с фризери и сешоари, на които много много нямам доверие. Другото, което направих беше да влезна в General > Accessibility >Reduce Motion> Turn On и след това рестартирах телефона и за момент ми се включи Wifi, което за мен значеше, че не се е развалил. След това пак изчезна. Ако някой е имал такъв проблем и го е разрешил ще съм му много благодарен да сподели!!! Iphone 4s 7.1.1 Пездрави !
I.V.G.

Мнение от I.V.G. »

Смяна с нов чип,като на колегата от горния пост
iPhone3G
Аватар
humvy

Мнение от humvy »

За ремонт е по-добре го занеси не става с нищо друго дори и рестори и други софтуерни решения :)
stillkill

Iphone 4s - WiFi проблем!

Мнение от stillkill »

Здравейте на всички! Преди 4 дни си купих Iphone 4s втора ръка 16gb, обаче има проблем с Wi-Fi сигнала. Трябва да съм близо до рутера за да хвана интернет, ако отида в кухнята връзката се губи (WiFi е в хола). Какво трябва да направя? , Да купя нова Wi-Fi антена? За друго не се сещам. Благодаря предварително и моля да ме извините, ако не съм нацелил точния раздел! :)
Намерих няколко вида wifi антени за iphone 4s , има една голяма пластина, има една нормална и една много малка.. Каква трябва да е, може ли някаква снимка на точната пластинка ,която ми трябва??
Публикувай отговор