Проблем с wi fi на iphone 4s .
Проблем с wi fi на iphone 4s .
Проблема е следния май месец телефона беше намокрен, след което беше оставен в ориз, на слънце и след ден включен и работеше без никакви проблеми.Гаранционен е, но го занесох в криейтив център и там му направих диагностика и установиха, че всички части са били мокри и не дават гаранция, че ще работи дълго и ми предложиха да го заменя за нов 4с с доплащане 400лв. , което им отказах.Телефона работеше без проблем до август когато изведнъж изгуби wi fi и въобще изчезна като функция (wi fi not available).Та въпроса ми е следния има ли възможност за ремонт или просто си е пътник ? 

Iphone 4S 16GB, IOS 8.0.2
- beckhem
- supporter
Re: Проблем с wi fi на iphone 4s .
Вземи му направи един update - Туковиж пак заработи 

Проверки и консултации!
По темата-проблема се оказа от чипа за wifi/buetooth и ми го смениха за 45 лв. на халите.

Неработещ Wifi Iphone 4s
Здравейте, случи ми се преди час...
Взех си телефона и исках да се свържа с рутера и след като се опитах да влезна в Wifi телефона заби. Рестартирах го и от тогава не мога да си пусна wifi-я. Четох в интернет за някакви методи с фризери и сешоари, на които много много нямам доверие. Другото, което направих беше да влезна в General > Accessibility >Reduce Motion> Turn On и след това рестартирах телефона и за момент ми се включи Wifi, което за мен значеше, че не се е развалил. След това пак изчезна. Ако някой е имал такъв проблем и го е разрешил ще съм му много благодарен да сподели!!! Iphone 4s 7.1.1 Пездрави !
Взех си телефона и исках да се свържа с рутера и след като се опитах да влезна в Wifi телефона заби. Рестартирах го и от тогава не мога да си пусна wifi-я. Четох в интернет за някакви методи с фризери и сешоари, на които много много нямам доверие. Другото, което направих беше да влезна в General > Accessibility >Reduce Motion> Turn On и след това рестартирах телефона и за момент ми се включи Wifi, което за мен значеше, че не се е развалил. След това пак изчезна. Ако някой е имал такъв проблем и го е разрешил ще съм му много благодарен да сподели!!! Iphone 4s 7.1.1 Пездрави !
За ремонт е по-добре го занеси не става с нищо друго дори и рестори и други софтуерни решения 

Iphone 4s - WiFi проблем!
Здравейте на всички! Преди 4 дни си купих Iphone 4s втора ръка 16gb, обаче има проблем с Wi-Fi сигнала. Трябва да съм близо до рутера за да хвана интернет, ако отида в кухнята връзката се губи (WiFi е в хола). Какво трябва да направя? , Да купя нова Wi-Fi антена? За друго не се сещам. Благодаря предварително и моля да ме извините, ако не съм нацелил точния раздел! 
Намерих няколко вида wifi антени за iphone 4s , има една голяма пластина, има една нормална и една много малка.. Каква трябва да е, може ли някаква снимка на точната пластинка ,която ми трябва??

Намерих няколко вида wifi антени за iphone 4s , има една голяма пластина, има една нормална и една много малка.. Каква трябва да е, може ли някаква снимка на точната пластинка ,която ми трябва??